LoL Ranked Wins

LoL Ranked Wins

Toonaangevende Ranked wint boost service

Silver
Huidige rang
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
4
Aantal overwinningen
Wat gebeurt er als de booster een wedstrijd verliest?
Waarom is mijn LP Gain belangrijk voor deze service?
Rated Excellent
Based on reviews
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Waarom zou je een boost voor ranked wins moeten krijgen?

We raden je aan om winstboosts te kopen als je het gevoel hebt dat je niet verder komt in het spel. De redenen kunnen variëren. Je bent alleen in staat om de ladder te beklimmen als je wedstrijden intensiever kunt dragen dan je teamgenoten voeren. Op een gegeven moment kan dat heel moeilijk worden, omdat het ELO-systeem van LoL een aantal gebreken heeft. Het ELO-systeem werkt geweldig voor 1v1-spellen zoals schaken (waar het vandaan komt), maar als het gaat om een 5v5-spel zoals LoL, is het gewoon niet zo belonend als het zou moeten zijn. Het systeem beschouwt de teamleden als gelijk. Het maakt niet uit of je het hele vijandelijke team hebt uitgespeeld of dat je legendarisch bent, op een gegeven moment is dit niet genoeg om een heel spel te dragen. We raden je aan om een overwinningsboost te kopen als je voelt dat je dat punt hebt bereikt en je niet langer kunt dragen, maar je graag zinvolle wedstrijden wilt spelen in hogere divisies.

In het kort over ranked wins boost

Ranked wins boost is een geweldige oplossing als je het moeilijk vindt om verder te komen in het spel. Met ranked wins boost kan de klant een gewenst aantal overwinningen kopen. Je hoeft alleen maar te kiezen hoeveel ranked wins je op je LoL-account wilt hebben. Ranked wins boost is een geweldige oplossing als je vastzit in een bepaalde divisie, of als je gewoon de MMR (Match-Making Rating) op je account wilt verhogen.

Het proces van ranked wins boost

Nadat je een overwinningsboost hebt gekocht, begint een van onze boosters op je account te spelen. Hij zal proberen zoveel mogelijk ranked games te winnen om zijn werk zo snel mogelijk af te ronden. Wat gebeurt er als hij een wedstrijd verliest? Een spel verliezen tijdens een ranked wins boost betekent dat de booster extra spellen zal moeten spelen. Als je bijvoorbeeld 10 overwinningen koopt en de booster verliest 2 wedstrijden, dan heeft hij in totaal 12 overwinningen en 2 nederlagen tegen de tijd dat hij klaar is met ranked wins boost op jouw account.

Divisie versus gerangschikte overwinningen boosten

Een wins boost kopen is een kleinere investering. Als je je niet op je gemak voelt om te investeren in een divisie boost, kan het kopen van een overwinningen boost een veilige eerste stap naar je doel zijn. Een ranked wins boost kan ook een geweldige kans zijn als je op het punt staat om onze diensten voor de eerste keer uit te proberen. Door een kleinere wins boost te kopen heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen over onze diensten van hoge kwaliteit door het proces van de aankoop zelf uit te proberen. Omdat de wins boost een kleinere investering is dan division boosting, zal het ons in de meeste gevallen ook minder tijd kosten om het te voltooien. Over het geheel genomen is ranked wins boost een gemakkelijke, snelle en slimme manier om vertrouwen te krijgen in onze hoogwaardige diensten bij BoostRoyal.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now