LoL Normals

LoL Normals

Leading Normal Matches Boost Service

5
Aantal wedstrijden
Select the amount of games
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Waarom moet je een normale boost krijgen?

Dit is een service die we hebben ontwikkeld voor spelers die problemen hebben met tijdmanagement, met het levelen van een nieuw LoL-account of voor spelers die hun ranked restrictiegames moeten spelen, maar die gewoon niet door de verveling en de ongelofelijke hoeveelheid normale games heen kunnen komen die ze nog voor de boeg hebben. Normale spellen spelen kan erger zijn dan spelen in de ELO-hel. Sommige spellen kunnen zo frustrerend zijn dat je je toetsenbord kapot kunt scheuren terwijl je ze speelt. Toen we werkten aan onze klassieke ELO boost services om je door de games in ELO hell heen te helpen, hadden we hetzelfde idee in ons achterhoofd toen we werkten aan onze normale boost service. Omdat het minder vaardigheid en moeite kost om normale spellen te spelen, hebben we ervoor gezorgd dat we onze prijzen zo redelijk mogelijk maken. Normale games voltooien en zelfs winnen is veel gemakkelijker dan ranked games. Daarom hebben we onze prijzen voor deze service verlaagd. De service werkt op dezelfde manier als de andere ELO-boost services, league boosting bijvoorbeeld. Door je accountgegevens in te vullen en een normale boost te kopen, krijg je een booster van BoostRoyal die op je account inlogt en de spellen voor je wint terwijl je Invloedspunten verzamelt, zodat je niet door de saaie normale spellen hoeft te gaan en aan het einde van je boost heb je misschien ook nog wat IP om uit te geven!

Normale spellen vs normale overwinningen

Bij BoostRoyal maken we onderscheid tussen boosts voor normale spellen en boosts voor normale overwinningen. Beide diensten bieden een snelle en belangrijke vooruitgang voor de klant. Het verschil tussen de twee is dat je met een normale games boost het aantal normale games op je LoL account koopt, terwijl je met een normale wins boost het gewenste aantal normale wins op je LoL account krijgt. Beide diensten hebben hun voordelen. De normale spel boost zal je door de saaie en frustrerende normale spellen heen helpen op de snelst mogelijke manier, omdat verloren spellen zijn toegestaan in deze service. De normale win boost aan de andere kant geeft je alleen overwinningen op je LoL account. De service kost je misschien meer dan de normale game boost, maar je krijgt wel meer Influence Points en het verbetert ook je ELO score voor normale games. Om het meeste uit deze boost te halen, kun je een Influence Points boost kopen in de in-game client, dus elke overwinning die onze booster voor je doet, levert je twee keer zoveel IP op dan zonder de extra IP-boost. Als je kiest tussen de boost voor normale spellen of de boost voor normale overwinningen, houd er dan rekening mee dat we professionele boosters leveren voor elke bestelling, wat betekent dat de eenvoudige boost voor normale spellen je nog steeds meer overwinningen dan verliezen oplevert. In dit geval is er geen slechte keuze als het gaat om het kopen van een normale boost als je goede en snelle vooruitgang nodig hebt!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now