LoL Placements

LoL Placements

Toonaangevende Plaatsing Matches Verhoogt Service

Silver
Competitie voorseizoen
Select your rank
Unranked
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
5
Aantal wedstrijden
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Waarom zijn plaatsingsmatches belangrijk?

Sommigen hechten er niet genoeg belang aan, maar plaatsingswedstrijden zijn erg belangrijk aan het begin van het seizoen. We hebben de placement boost service in het leven geroepen om je elk seizoen de perfecte start te geven, zodat je je eerste ranked wedstrijden met een zo hoog mogelijke ELO kunt spelen. De reden waarom we denken dat het zo belangrijk is, is dat die 10 plaatsingswedstrijden die je moet spelen als je begint met ranked spelen, je belangrijke resultaten kunnen opleveren. In plaats van de helft van je plaatsingswedstrijden te verliezen en terug te keren naar dezelfde divisie waar je vorig seizoen bent geëindigd of zelfs te degraderen, is het door een plaatsingsboost te kopen mogelijk om met een hogere ELO te beginnen dan je resultaat van vorig seizoen. De eerste wedstrijden van het seizoen zijn het belangrijkst. Als je goed kunt spelen in die wedstrijden, kan dat je hele seizoen voor je op een goede manier beïnvloeden. Het idee is dat als je in staat bent om vanuit een hogere ELO te beginnen waar er minder giftige spelers zijn en waar je beter kunt presteren, het waarschijnlijker is dat je meer wedstrijden zult winnen en je in staat zult zijn om hoger te komen in minder tijd. Zoals we allemaal weten is het zo snel mogelijk winnen van de meeste wedstrijden de sleutel tot hogere niveaus en divisies. Als je nog steeds aarzelt om een plaatsingsboost te kopen, doe het dan nu, ze maken een groot verschil!

Hoe werkt de placement matches boost?

Placement matches boost werkt op dezelfde manier als ranked of normale win boost werkt. Door je accountgegevens op te geven en de plaatsingswedstrijden boost te kopen, geeft BoostRoyal je een master of challenger tier booster die op je account inlogt en de plaatsingswedstrijden in jouw plaats speelt en hij zal ervoor zorgen dat hij ze allemaal wint. Omdat LoL een 5v5-spel is waar alles kan gebeuren, is er zelfs met de extreme inspanningen die we erin stoppen nog steeds een kans dat de booster een spel verliest. Daarom kunnen we niet garanderen dat je 10 van de 10 wedstrijden wint, maar in 90% van de gevallen kunnen we een foutloos spelrecord voor je maken. Om een plaatsingsboost te krijgen, moet je eerst je laatste seizoensrangschikking kiezen. De reden waarom we dit doen is om de moeilijkheidsgraad te meten van de boost die je wilt kopen. De prijzen zijn zo berekend dat ze de moeilijkheidsgraad weerspiegelen van het werk dat je ervoor koopt. Als je vorig seizoen bijvoorbeeld diamant was, zijn je plaatsingsspellen veel moeilijker te voltooien dan zilver in plaats van dat.Als je al begonnen bent met je plaatsingsspellen, is het nog tijd! Zoals je misschien hebt gezien, kun je 1 tot 10 plaatsingsspellen kopen, dus zelfs als je al begonnen bent met het spelen van deze spellen, kunnen we nog steeds het meeste eruit halen, afhankelijk van hoeveel spellen er nog te spelen zijn!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now