LoL Champion Mastery

LoL Champion Mastery

Your leading Champion Mastery boost experience.

Kampioen en server
Select your champion and server
Meesterschap details
Select your mastery details
Rated Excellent
Based on reviews
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Er cool uitzien voor je vrienden

De champion mastery boost is een nieuwe service die we introduceerden toen het systeem live ging op de LoL-servers. Het champion mastery systeem evalueert in principe je spel met de specifieke champion die je elke wedstrijd speelt. De speler krijgt cijfers op een schaal van D tot S, afhankelijk van zijn prestaties in de game. Het systeem is slim zodat het verschil kan maken tussen de rollen in het spel. Als je bijvoorbeeld een ondersteunende rol speelt, worden je prestaties volgens een andere standaard beoordeeld dan als je AD Carry speelt. Aan het einde van elk spel is je cijfer gebaseerd op je algehele prestaties. Tier 7 bereiken met elke kampioen is een doel voor veel spelers. Er is niets cooler dan elke wedstrijd met verschillende kampioenen te spelen, maar je vrienden en teamgenoten kunnen altijd je tier 7-badge op het laadscherm zien. Om deze droom makkelijk en snel te bereiken, hebben we de champion mastery boost geïntroduceerd. Door regelmatig een champion mastery boost te kopen voor elk van je kampioenen, zal je kampioenspool snel naar niveau 7 promoveren. Door de champion mastery boost te combineren met de invloedspunten boost uit de RIOT shop, zul je een extreme groei in IP-punten zien die je vrij kunt besteden na de boostperiode van champion mastery!

Hoe werkt het?

Kampioen meesterschap boost werkt hetzelfde als de andere boost diensten. De eerste stap is het invoeren van je aankoopgegevens. Op dit moment is er geen manier om de champion mastery boost voor verschillende champions tegelijk te kopen, maar dit zou geen nadeel moeten zijn omdat er maar één ELO-booster tegelijk op je account kan werken. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste kampioen kiezen waarmee je tier 7 wilt bereiken en onze taak is om de rest te doen. Door het bedrag te betalen start je het boostproces. Een ELO-booster logt in op je account en start de champion mastery boost met de door jou gekozen champion. Omdat we praten over professionele spelers die werken voor BoostRoyal, kun je een supersnelle boosting periode verwachten. Omdat de booster voornamelijk in partijen speelt om partijbonussen te ontvangen, zal hij na elke partij een S- of +S-rating krijgen voor zijn spel met de kampioen. Dit zorgt ervoor dat je je kampioen binnen de kortste keren een tier 7-badge ziet dragen, want door het maximale uit het beoordelingssysteem te halen, krijg je extreem snelle resultaten. Een ander aangenaam effect van de boost is de bonus Influence points die het creëert terwijl het boosting proces duurt. Als je champion mastery koopt voor veel verschillende champions, zie je een explosie van invloedspunten op je account. Onnodig te zeggen dat het leuk en makkelijk zal zijn om wat kampioenen te kopen van de bonus invloedspunten die champion mastery boost genereert.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now