LoL ELO Boosting

LoL ELO Boosting

Toonaangevende competitie en divisie ranglijst service

30
Current level
50
Desired level
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

De essentie van Level Boosting

In seizoen 8 heeft Riot eindelijk de 30 level barrière vrijgespeeld in LoL. De vrijgespeelde levelindex biedt spelers eindelijk een goede manier om te laten zien hoeveel moeite ze in hun LoL-account hebben gestoken. Het bereiken van spectaculaire hoogtes op het gebied van leveling vergt een immense hoeveelheid tijd van de gebruiker. Levelboosting van Boostroyal is een nieuwe innovatieve service, gericht op League-spelers die hun accountniveau willen verhogen met de hulp van een competente booster. Het principe van levelboosting is het bereiken van het gewenste level van de klant binnen de kortst mogelijke tijd. Om buitengewone resultaten bij het levelen te bereiken, spelen onze gekwalificeerde boosters op het account van de gebruiker om XP te verdienen en het level te verhogen.

Voordelen van het nieuwe onbeperkte levelsysteem

Met de langverwachte upgrade van Riot hebben goed presterende LoL-spelers eindelijk een nieuw beloningssysteem gekregen dat in staat is om de tijd die ze aan het spel hebben besteed correct te meten. Naast het meten geeft het ongelimiteerde levelsysteem in het spel extra motivatie voor LoL-spelers. Vanaf nu kunnen spelers die tegen elkaar strijden niet alleen hun prestaties in het spel vergelijken aan de hand van hun ELO, maar kunnen ze ook de accountlevelindicator gebruiken. Een andere extra spannende functie is het nieuwe beloningssysteem. Als je normale of gerangschikte wedstrijden speelt op je LoL-account, word je beloond met nieuwe en spannende beloningen telkens als je een level omhoog gaat.

Geef je LoL-account een boost

Door een levelboost van Boostroyal aan te schaffen, verdienen League-spelers de beloningen voor het behalen van levels op de snelst haalbare manier. Als je van plan bent om te concurreren met je medespelers om hoger en hoger te komen, is het gebruik van level boosting de meest comfortabele manier om dit te doen. Samen met de scherpe prijs en de uitstekende prestaties van de boosters, biedt Boostroyal een uitzonderlijke level boosting ervaring voor LoL. In vergelijking met andere alternatieven in het segment, is het voor elke toekomstige deelnemer van deze service duidelijk welke voordelen en exclusiviteit Boostroyal biedt. Geniet van deze nieuwe service van BoostRoyal, het enige officiële LoL boost bedrijf met een breed scala aan uitstekende LoL gerelateerde diensten.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now