Wild Rift Boosting

Wild Rift Boosting

Toonaangevende Valorant Rank Up Service

Silver
Huidige rang
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
Gold
Gewenste rang
Select your desired tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Veelgestelde vragen
Wat is LoL WR-boosting?

Het verwijst naar het proces van het verhogen van de rang van een LoL WR-account met de hulp van een professionele hoogelo-medewerker (booster).

Hoe werkt het?

Na de aankoop accepteert een van onze medewerkers je boost en begint hij aan je account te werken. Hij begint ranked games te winnen totdat hij je gewenste rank bereikt volgens je specifieke bestelgegevens.

Is mijn account veilig?

Boostroyal heeft alle veiligheidsfuncties geperfectioneerd, inclusief VPN en een reeks extra veiligheidsmaatregelen gedurende de tien jaar dat het actief is. Boostroyal blijft de veiligste LoL Boost, WR Boost en LoL Account Buying service die beschikbaar is.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via live chat of via onze talloze andere contactmethoden, waaronder sociale media, telefoon of meer.

Read more about BoostRoyal

Een nieuw tijdperk van mobiel gamen en boosten

LoL Wild Rift, de langverwachte mobiele versie van de legendarische PC-titel, is eindelijk gearriveerd. RIOT heeft de release perfect getimed, want in de snelle wereld van vandaag kiezen miljoenen mensen hun telefoon als primair apparaat om te gamen. De toenemende trend van mobiel gamen komt niet als een verrassing, want het fenomeen biedt meer gemak en maakt spelen onderweg mogelijk. Met de lancering is het meest succesvolle pc-spel in de geschiedenis nu ook beschikbaar op mobiel. RIOT heeft opnieuw een revolutie teweeggebracht in online gaming, deze keer op onze smartphones.

LoL WR Boost: De oplossing

Als speler is het je ultieme doel om elke wedstrijd die je speelt te domineren en te winnen, terwijl je je rang zo hoog mogelijk maakt. Het is belangrijk om te weten dat LoL WR een 5 tegen 5 competitief MOBA-spel is, waardoor de uitkomst van elke wedstrijd extreem afhankelijk is van je teamgenoten. Hoewel je veel spelkennis en een uitstekende hand- en vingercoördinatie nodig hebt om hoge rangen te bereiken in het spel, komt het uiteindelijk allemaal neer op teamgenoten. Met dit in gedachten zijn deze strategieën in de ELO-hel niet altijd genoeg om je gewenste rang te bereiken. Als je gefrustreerd bent door slechte teamgenoten en van plan bent om wedstrijden van hogere kwaliteit te spelen met spelers die dezelfde vaardigheden en mentaliteit hebben als jij, zal onze premium LoL WR Boost perfect bij je passen.

Voordelen van Wild Rift Boosting

Het belangrijkste voordeel van Wild Rift Boost is dat je elke rank van je wens kunt kopen en in professionele en leukere wedstrijden kunt spelen. Het krijgen van een boost verhoogt niet alleen je gameplay en entertainment, maar bespaart je ook een hoop frustratie en verspilde tijd met lage teamgenoten. Onze professionele boosters hebben veel kennis en begrijpen alle aspecten van het dragen van elk spel, zelfs als ze een feeder of AFK in hun team krijgen. Ze coördineren goed, ongeacht de lagere teamgenoten en gebruiken unieke strategieën om wedstrijden te winnen, wat zorgt voor een hoge win-rate en snelle vooruitgang op je account. Met LoL WR Boost kun je elke rang en divisie in het spel kopen, inclusief Diamond en hoger. Door op hogere rangen van het spel te spelen, kun je betere en spannendere uitdagingen aangaan en een betere spelervaring krijgen op je smartphone.

Voordelen van Wild Rift Boost op BoostRoyal

Boostroyal biedt de hoogste standaarden in het boosting segment. In de meer dan tien jaar dat het actief is, heeft het alle aspecten van de kwaliteit van de service geperfectioneerd. Kiezen voor de diensten van BoostRoyal geeft je het gevoel van meer dan tevredenheid. Het doel van ons team is om alle verwachtingen te overtreffen en te overtreffen in alle aspecten van onze diensten. Naast de tien jaar praktijk, bieden we een breed scala van voordelen die service ervaring te maximaliseren. BoostRoyal's uitzonderlijke live support en professionele booster team staan 24/7 voor je klaar om je zorgen uit handen te nemen en je te helpen als je moeilijkheden ervaart bij het spel.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now