TFT Boosting

TFT Boosting

Leidende TFT gerangschikte Win Boost Service

SilverI
Huidige league
Selecteer uw huidige league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
4
Aantal overwinningen
Selecteer het gewenste aantal overwinningen
4 Win(s)
Checkout
SilverI
4 wins in Silver I
Total amount
$
15
92
US$ 20,4
Geschatte voltooiingstijd 0-1 dagen
Wat gebeurd er wanneer de booster een ronde verliest?
Het verliezen van een ronde tijdens een ranked wins boost betekend dat de booster extra rondes moet spelen. Bijvoorbeeld, als jij 10 wins koopt en de booster verliest hier 2, dan moet hij beschikken over 12 overwinningen en 2 verliezen voordat hij klaar is met het afronden van de ranked win boost op jouw account. For instances at 0 LP, if you demote we will only be responsible for the net games purchased. If you do not demote you get an additional win at 0 LP.
Wat gebeurt er als de booster promoveert naar een hoger niveau / divisie?
Als de booster promoveert tijdens de boost, zal hij één game minder spelen van de resterende games. Bijvoorbeeld als hij promoveerd met 5 wins over, zal hij alleen 4 games spelen.
Onze kenmerken
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien spelen op jouw account.
VPN-versleuteling
Uw account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Bestelling volgen
Volg uw bestelling efficiënt en moeiteloos via de klantenzone.
Gratis extra opties
Aangepaste rollen en kampioenen, VPN en offline modus, zijn standaard aanwezig.
Loyaliteitsbeloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashbackbeloningen op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw op ons professioneel ondersteuningsteam 24/7.
Hoe koop ik?
Een moeiteloze rangschikking.
Kies uw favoriete dienst
Selecteer eerst je spel en methode om hogerop te komen. Er zijn verschillende manieren om uw gewenste doel te bereiken. Kies de manier die het beste bij je past.

U kunt altijd met ons praten via live chat als u hulp nodig heeft.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en ongecompliceerd aankoopproces.
Aan de slag
1- Dienst kiezen
Selecteer en pas uw gewenste dienst aan.
2- Volledige betaling
Kies de gewenste betalingsmethode.
3- Rank-up
Volg uw bestelling en live chat met uw booster.
Onze Gemeenschap
Powered by

De TFT-ranglijst Win Boost

TFT ranked mode werd aangekondigd door het ontwikkelteam van het spel van 5 juli 2019. BoostRoyal biedt de veiligste en meest geavanceerde TFT win boost voor spelers die TFT's seizoensgebonden ranked beloningen willen verzamelen op de snelste en meest veilige manier. In dit menu hoeft u alleen de specifieke kenmerken van uw TFT Win Boost te selecteren (huidige rang en aantal overwinningen), en onze professionele challenger booster medewerker zal de rest doen om de snelste TFT divisie en tier verhoging te garanderen. Al onze boosters bij BoostRoyal doorlopen een grondig verificatieproces waardoor het bedrijf enkel de beste challenger TFT boosters kan aanwerven om een vlekkeloze en naadloze TFT Boost ervaring te bieden aan iedereen die deelneemt.

De ultieme TFT Winstverhogende Ervaring

BoostRoyal zal het eerste bedrijf zijn dat TFT Win Boosting aanbiedt op elke rang. Net als alle andere LoL Boost diensten van het bedrijf, zal TFT Win Boosting van BoostRoyal de hoogste kwaliteit boosting bieden voor de spelmodus die beschikbaar is op de markt. Top challenger boosters staan klaar om op een snelle en efficiënte manier te beginnen boosten op elke TFT rang van Iron tot Challenger. Hoge win-rate, privacy en veiligheid zijn gegarandeerd op alle TFT boosting service. Aan de andere kant, in vergelijking met LoL Boosting, zal TFT Boosting nog sneller zijn door het gebrek aan promotiespellen, en het hogere aantal LP dat spelers ontvangen bij het winnen van een gerangschikt TFT spel. BoostRoyal's Professionele TFT Boosting wordt aanbevolen aan elke speler die op zoek is om een specifieke TFT rang te bereiken in een korte tijd en de TFT rang beloningen te krijgen die komen met de hulp van boost tot de hoogste rangen.

Gerangschikt systeem in TFT

Het ranked systeem van TFT zal sterk gelijken op datgene waar spelers aan gewend zijn geraakt in Summoner's rift. Het bestaat uit dezelfde tiers en divisies als ranked LoL, en de ontwikkelaars willen ranked net zo bevredigend maken als de klassieke ranked games in de Summoner's rift. In TFT ranked, zullen spelers sneller tussen de rangen kunnen bewegen. Er zijn geen promotiereeksen, en degradatiebescherming, terwijl TFT-spelers een hoger aantal LP kunnen verdienen voor het winnen van elk spel in vergelijking met gerangschikt LoL. Deze features van TFT's ranked zullen het spel makkelijker maken om te boosten en voor onze boosters om door te stoten naar de hoogste divisies van het spel. De ontwikkelaars beloven veel veranderingen en balansen voor de toekomstige seizoenen om TFT ranked een consistent frisse en zeer plezierige spelmodus te houden, terwijl BoostRoyal zal garanderen de meest uitstekende TFT Boost-service te bieden die beschikbaar is in alle ranked seizoenen.