TFT Double Up

TFT Double Up

Toonaangevende Teamfight Tactieken Verdubbelen Verhoogde Service

Silver
Huidige rang
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Diamond
IV
III
II
I
Gold
Gewenste rang
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Diamond
Master
IV
III
II
I
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
Gratis extra opties
Gratis extra opties
Aangepaste rollen en kampioenen, VPN en offline modus zijn standaard.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Powered by trustpilot
Read more about BoostRoyal

De TFT Double Up Boost

De TFT Double Up modus is de nieuwe ranked modus die is toegevoegd aan Teamfight Tactics. BoostRoyal biedt de veiligste en meest geavanceerde TFT Double Up boost methodes voor spelers die de seizoensgebonden ranked beloningen van TFT op de snelste en veiligste manier willen verzamelen. In dit menu hoef je alleen maar de specificaties van je TFT Double Up Boost te selecteren (begin- en eind MMR), en onze professionele challenger booster medewerker zal de rest doen om de snelste TFT rank stijging te garanderen. Al onze boosters bij BoostRoyal doorlopen een grondig verificatieproces waardoor het bedrijf alleen de beste uitdagende TFT boosters kan inhuren om een vlekkeloze en naadloze TFT Boost ervaring te bieden aan iedereen die deelneemt.

De ultieme TFT Double Up Boost ervaring

BoostRoyal is het eerste bedrijf dat TFT Double Up boosting aanbiedt voor elke rang. Net als alle andere LoL Boost diensten van het bedrijf, zal TFT Double Up Boosting van BoostRoyal de hoogste kwaliteit boosting bieden voor de spelmodus die beschikbaar is op de markt. Top uitdager boosters zijn klaar om te beginnen met het boosten naar elke TFT rang op een snelle en efficiënte manier. Hoge win-rate, privacy en veiligheid zijn gegarandeerd bij alle TFT boosting service. Aan de andere kant, vergeleken met LoL Boosting, zal TFT Boost nog sneller gaan door het gebrek aan promotiespellen en de hogere hoeveelheid LP die spelers ontvangen wanneer ze een Double Up TFT spel winnen. BoostRoyal's Professionele TFT Boosting wordt aangeraden aan elke speler die een specifieke Double Up rank wil bereiken in een korte tijd en de gerangschikte beloningen wil krijgen die komen met de hulp van een boost naar de hoogste rangen.

Gerangschikt systeem in TFT Double Up

Double Up's ranked systeem blijft vergelijkbaar met het systeem dat spelers gewend waren in Summoner's rift. Het systeem is gebaseerd op MMR, maar de ontwikkelaars willen ranked net zo bevredigend maken als de klassieke ranked games in TFT. In Double Up kunnen spelers sneller tussen de rangen bewegen. Er zijn geen plaatsingsspellen, promotiereeksen en degradatiebescherming, terwijl TFT-spelers een hogere hoeveelheid LP kunnen verdienen voor het winnen van elk spel in vergelijking met gerankte LoL. Deze eigenschappen van Double Up's ranked zullen het spel makkelijker maken om naar te boosten en voor onze boosters om door te stoten naar de hoogste rangen van het spel. De ontwikkelaars beloven veel veranderingen en balansen voor de toekomstige seizoenen om Double Up een constant frisse en zeer plezierige spelmodus te houden, terwijl BoostRoyal zal garanderen de meest uitstekende TFT Boost service beschikbaar te bieden in alle gerankte seizoenen.