LOR Boosting

LOR Boosting

Toonaangevende legendes van Runeterra Rank Up Service

Silver
Huidige rang
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
IV
III
II
I
Gold
Gewenste rang
Select your current desired and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
Onze functies
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien die op jouw account speelt.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw 24/7 op ons professionele supportteam.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg je bestelling efficiënt en moeiteloos via het klantengedeelte.
VPN-codering
VPN-codering
Je account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Loyaliteit beloningen
Loyaliteit beloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashback op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
Ervaar stroom
Een moeiteloos opstartproces.
Selecteer uw favoriete service
Selecteer uw favoriete service
Selecteer eerst je spel en de methode om hoger te komen. Er zijn verschillende manieren om je gewenste doel te bereiken. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Selecteer service
Selecteer de gewenste service en pas deze aan.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Aanloop
Volg je bestelling en chat live met je booster.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Wat is LoR-boosting?

Lor Boosting verwijst naar het proces van het verhogen van de ELO van een LoR account in ranked. Er zijn verschillende methodes om ranked te boosten in LoR. We maken een onderscheid tussen twee hoofdcategorieën, één waarbij je je account moet delen en een duo-optie. De essentie van beide methodes is hetzelfde. Door een LoR Boost-bestelling in te dienen, huur je een professionele LoR-booster in die je zal helpen je rank in Runeterra te boosten. Of je nu voor de duo of solo optie gaat, we garanderen dat we je binnen de deadline naar de gewenste Runeterra rank boosten. De manier waarop het werkt is eenvoudig. Kopers moeten hun begin- en eindniveau en divisie selecteren en ze hebben ook de mogelijkheid om extra functies toe te voegen, zoals voorrangsbehandeling of live streaming. Als je twijfels hebt over deze service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via live chat of andere platforms die je kunt vinden in ons contactenmenu.

Voordelen van LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost biedt een volledig spectrum aan voordelen voor de spelers die besluiten deel te nemen. Het is een allround service, die aan de behoeften van elke LoR-speler kan voldoen, die een hogere rang en MMR in het spel wil bereiken. Er zijn verschillende redenen om voor LoR-boosting te kiezen. Een van de meest voorkomende is de beperkte tijd. De meeste Runeterra-spelers vinden het misschien moeilijk om te grinden en de hoogste rangen van het spel te bereiken, omdat ze maar weinig tijd tot hun beschikking hebben. Door een LoR-boost te bestellen, kunnen onze hoogopgeleide professionals dit proces voor hun rekening nemen en je het account met de gewenste Runeterra-rank geven. Als je besluit deel te nemen aan het LoR boosting proces, hebben we de optie van een duo-methode. Op deze manier hoef je je accountgegevens niet te delen en kun je op je account blijven spelen terwijl je je rang in het spel verhoogt met behulp van onze LoR-booster.

Waarom Runeterra Boost op BoostRoyal?

BoostRoyal heeft de hoogste reputatie als het gaat om videogame boosting. Ons bedrijf biedt jarenlange expertise in het veld. Als je op zoek bent naar de ultieme LoR boost ervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden topservice voor LoL, TFT en LoR met de beste spelers in elk spel. De kwaliteit van onze Runeterra boost komt overeen met de kwaliteit die we bieden voor League of TFT. Onze jarenlange klanten weten dat dit betekent dat ons team blijft streven naar de hoogste niveaus van koper-tevredenheid met alle middelen. We zijn flexibel in het vinden van een passende oplossing voor elke koper, zelfs met de meest ongebruikelijke verzoeken. Ons uiteindelijke doel blijft hetzelfde terwijl we onze trouwe kopers een LoR-boost geven: het bereiken van nieuwe mijlpalen in klanttevredenheid.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now