League of Legends missies: 2023 Schema

Om de ervaring van zijn spelers te verbeteren, brengt League of Legends voortdurend nieuwe missies uit. Ze zijn een uitstekende manier voor spelers om beloningen te verdienen en zichzelf uit te dagen.

Soorten missies in League of Legends

Over het algemeen zijn er drie soorten missies in League of Legends:

1. 1. Dagelijkse missies

Deze missies zijn meestal kort en kunnen in één spel of wedstrijd worden uitgevoerd. Ze worden dagelijks ververst en vereisen vaak dat je een bepaalde kampioen of spelvorm speelt.

2. Wekelijkse missies

De wekelijkse missies vereisen meestal meerdere wedstrijden om te voltooien. Ze worden eenmaal per week bijgewerkt en hebben meestal betrekking op het winnen van wedstrijden of het verzamelen van een bepaald aantal ervaringspunten.

3. Speciale missies

Speciale missies verschijnen eens in de zoveel tijd tijdens bepaalde limited-time events. De taken die je daarvoor moet uitvoeren zijn meestal ingewikkelder dan de dagelijkse en wekelijkse missies. Enkele voorbeelden van die taken zijn het spelen van een bepaald speltype of het winnen van een bepaald aantal wedstrijden.

Als je deze speciale missies hebt voltooid, kun je speciale beloningen krijgen die buiten de tijd van de evenementen niet beschikbaar zijn. Daarom nemen spelers deze missies zeer serieus.

Sommige missies kunnen voorwaarden hebben, zoals het bereiken van een bepaald level of het bezitten van bepaalde voorwerpen.

Hoe krijg je toegang tot je missies in League of Legends?

Missies verschijnen automatisch op je account. Ze worden ontgrendeld zodra je aan de vereisten hebt voldaan. Er is een "Missions" tracker knop waar je op kunt klikken. Deze staat onderaan je vriendenlijst. Deze knop toont alle missies die je hebt en hoe ver je bent gevorderd met elke missie.

De missietab vertelt je ook hoeveel tijd je nog hebt om ze te voltooien. Het resultaat van je spel telt mee voor het doel van de missie zolang het eindscherm verschijnt voordat de timer afloopt.

League of Legends Special Event Missies in 2023

League of Legends heeft in 2023 een aantal speciale evenementmissies uitgebracht. Hier zijn er enkele van:

1. League of Legends Seizoen 2023 Mystery Champion Missies

Seizoen 2023 begon met een reeks dagelijkse missies die van 11 januari tot 24 januari voltooid konden worden. Er waren in totaal negen missies. Het doel was om de verborgen Mystery Champion te onthullen.

Elke dag onthulde het spel een raadsel dat wees op de Mystery Champion van die dag. Spelers konden het doel bereiken door een spel te spelen met de Mystery Champion of door 450 punten te verdienen met de spelletjes. Zodra ze het hadden voltooid, kregen ze dagelijkse beloningen.

Als je nieuw bent in het spel, klinken deze missies misschien ingewikkeld. Er zijn echter veel online forums en gemeenschappen die je op de hoogte kunnen houden van deze missies, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

2. League of Legends Lunar Revel Event 2023

Als viering van het Maannieuwjaar 2023 bracht League of Legends op 12 januari een thema-evenement uit. Het evenement duurde meer dan een maand en werd afgesloten op 20 februari. Het bevatte missies, pasjes en evenement-specifieke beloningen die je kon krijgen na het voltooien van de missies.

Er zijn drie limited-time sets van missies die je tijdens dit evenement kunt voltooien. Dat zijn de Infinite Pass-missie, de Mythmaker-missies en de Lunar Revel-missies.

Van de drie was de Infinite Pass-missie het makkelijkst, omdat je daarvoor alleen in de rij hoefde te staan. De Event XP die je verdiende kon je inwisselen voor de limited-edition items in de event shop.

Komende missies

Voorlopig heeft Riot Games nog geen nieuws gegeven over de komende speciale event-missies. Je kunt echter altijd op de website kijken voor de nieuwste update. In de tussentijd kun je dagelijkse en wekelijkse missies spelen om beloningen te krijgen.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je missies mist, want ze verschijnen altijd op je tabblad "Missies". Verder is de League of Legends-community erg actief. Het kan je belangrijke informatie geven over komende missies en evenementen via talloze online forums en social media platforms.

De conclusie

Missies in League of Legends zijn een leuke en lonende manier voor spelers om zich met het spel bezig te houden en prijzen te verdienen. Er zijn voortdurend nieuwe uitdagingen en beloningen om je ervaring een boost te geven. Spelers kunnen in de toekomst nog meer fascinerende missies en evenementen verwachten naarmate het spel evolueert en groeit.