Is het de beste LOL-speler in 2021?

jaar geleden, toen mensen vroegen wie de beste speler in professionele lol was, wees iedereen naar Faker als de beste speler aller tijden. De onkunbare Demon King heeft veel onderscheidingen gebracht naar Sk Telecom 1, als een tweevoudig Winner Worlds Championship-kampioen.

T1 heeft echter een ondergang gehad. Zelfs als ze nu op weg zijn naar werelden, zijn er nu meer teams uit om ze te overtreffen. Hoewel veel mensen showmaker zien als de opvolger van Faker, is DOINB, voor velen, de beste in 2021.

Het spelen van een hyper-carry-game-stijl, Doinb heeft sinds 2018 populair geworden. Dat is het jaar waarin hij werelden won. Heeft hij Faker overgenomen? Lees deze pagina om erachter te komen!

Wat zijn de andere kandidaten voor LOL ESPORTS 2021 beste speler?

We hebben een lijst gemaakt met een aantal van de beste LOL-spelers in professionele esports om ze het hele jaar door te vergelijken met Doinb en zijn optreden. Elk van hen heeft de kampioenen in hun rol onder de knie en heeft hun team meer dan eens gedragen.

FAKER

 • Rol: Mid
 • Team: SKT 1
 • K / D / A: 5.7
 • regio: lck

  De onkillable demon King Faker moest op deze lijst staan. De meeste lol esports fans beschouwen deze speler de beste speler in alle LOL professionele gaminggeschiedenis. De reden daarvoor is zijn vermogen om te ontsnappen uit situaties die een zeker doden voor het andere team en hoe hij zijn vijanden kan overtreffen.

  showmaker

  • Rol: Mid
  • Team: Damwon Kia (DWG)
  • K / D / A: 5,8
  • regio: lck

   Showmaker is de voormalige wereldenkampioen samen met DMW. Het is niet gebruikelijk om showmaker te zien verliezen in de rijstrookfase. Hij heeft de neiging schalende kampioenen te spelen die tonnen schade in het late spel, waardoor het iets maakt om zich zorgen te maken voor andere middenlanners.

   boos

   • rol: ADC
   • team: fnatic
   • K / D / A: 9.1
   • regio: LEC

    Met de hoogste K / D / A in deze lijst is van streek is een van de meest onderschatte spelers in professionele lol. Hij is nog nooit eerder in werelden geweest. In zijn debuut in de LEC versloeg hij echter een aantal van de beste advertentie in de wereld, die zelfs beter is dan G2 Rekkles.

    is beter dan zij? Wat maakt DOINB zo goed?

    Naar het hoofdpersonage van deze pagina komen, hebben we DOINB. Momenteel speelt hij al een Worlds Championship onder zijn riem. Hij werd geplukt als een soloq-wonderkast en is nu een van de beste spelers in de LPL.

    Ryze, Vladimir en Orianna zijn enkele van zijn beste kampioenen. Het is echter zijn sylas die iedereen absoluut iedereen uit de kloof verwijdert. DOINB streeft altijd naar de doden en zorgt ervoor dat het, zelfs in oneerlijke situaties.

    zijn macrospel is ook een van de beste in de wereld, waardoor zijn team zijn ploeg draait om ongunstige kansen. Is hij beter dan de spelers eerder vermeld? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden sinds hij niet tegen de meesten van hen heeft gespeeld. Toch laat zijn vermogen lol zien dat hij misschien wel is.

    conclusie - is de beste lol-speler in dit jaar?

    Worlds 2021 is de perfecte gelegenheid voor Doinb om iedereen te vertellen hoe goed hij is. Hij is echter niet beter dan faker in zijn prime. Doinb heeft nog steeds een lange weg om door te gaan als hij op dat niveau wil komen. Om uw vraag te beantwoorden: hij is niet de beste LOL-speler in 2021 ... Toch. Maar hij kan dat in werelden veranderen.