TSM Doublelift Belangenconflict Controverse

Er zijn een handvol enorme verhalen die hebben ingebroken in de Esports nieuws geweest, de types die worden gedekt door Richard Lewis of iemand van gelijke kaliber. Dit soort verhalen geworden berucht, zoals de WeBuyPower match-fixing schandaal, het Syndicaat en Tmartn csgo gokken schandaal, en Overwatch censureren spelers over de steun van de Hong Kong protesten om zijn belangen in China te beschermen.

Dit verhaal, terwijl het mogelijk niet te zijn om gelijke voet met de degene hierboven, het is zeker iets dat een gedurfde zou kunnen stellen, en lastig precedent.

Het conflict richt zich uitsluitend rond twee cijfers, de legendarische League pro Yilian “Doublelift” Peng en Aileena “Leena” Xu.

Doublelift had tijdens de 2018/2019 seizoenen speelde voor Team Vloeistof voor enige tijd, maar werd benched na het omgaan met persoonlijke motivatieproblemen. Ongeacht dit, was hij nog een tier-één speler, en dus werd beschouwd als een waardevolle handelsgeheimen voor het team zijn.

Wat wordt het interessant is dat Team Solo Mid, of TSM, waren degenen om Doublelift op te halen. De voorzitter van TSM is Alieena, Doublelift's vriendin.

Dit creëert een schijn van belangenverstrengeling die begint voordat de overeenkomst nog ondertekend.

Met het hoofd van het team dat je partner, je zou moeten aannemen dat een aantal strings in het oog werden getrokken te brengen Doublelift aan boord, zelfs als hij is een volkomen redelijke speler te halen.

Hoewel onschuldig op dit punt, het is wat TSM komt naar voren te gaan, dat is het verhogen van heel wat wenkbrauwen.

Als voorzitter van TSM, primaire doel Alieena's, en de verantwoordelijkheid om te beschermen en prioriteren van het welzijn van de TSM bedrijf en merk boven alles in haar professionele leven. Vaak is deze rol is het maken van moeilijke keuzes, zoals het snijden spelers die niet goed presteren. Wilt u zien waar we heen gaan met dit?

Als Doublelift begint te motivatieproblemen met betrekking hoeft te spelen als hij heeft een bewezen staat van dienst, is Alieena zal in staat zijn om de beslissing te nemen om de bank of verhandelen haar vriend weg in het belang van het bedrijf?

In een nog worst-case scenario, is Alieena kan snijden Doublelift uit de line-up in het geval dat hij begint te spelen aan de hand?

Op de top van dat, is er ook de zorg met betrekking tot de macht die Doublelift heeft nu in de organisatie. Met zijn vriendin het uitvoeren van het bedrijf, heeft hij effectief vrij spel van zijn team, of op zijn minst, is veruit de degene met de meeste pull en macht.

De situatie wordt nog steeds speelt als van juni 2020, dus we zullen moeten afwachten wat TSM doet in reactie op de kritiek dat zij rechtmatig heeft ontvangen.

Als u meer wilt lezen, kijk op ons artikel over de beste League of Legends spelers: https://www.boostroyal.com/blog/The-Best-League-of-Legends-Players-in-the-World