League of Legends - Essentiële informatie

League of Legends - Essentiële informatie

League of Legends, een beroemde e-sport gespeeld door miljoenen actieve gebruikers wereldwijd, is kortgeleden bekend als LOL. Dit is een gratis online videogame waarmee gamers hun exclusieve account kunnen maken. Het vereist echter enige tijd om op het maximale niveau te komen. Het maximale niveau in LOL is Level 30, en veel spelers streven er hard naar om dit niveau te bereiken, omdat dit in de eerste plaats nodig is om een ​​ranked play in te voeren.

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat LOL-spelers genoeg BE hebben om 20 kampioenen te kopen die hoognodig zijn voor het klasseren. De level 30-accounts zijn niet de enige dingen die nodig zijn voor solo-wachtrijen, maar ook gerangschikte teams. Maar je moet zo snel mogelijk een niveau hoger maken als je competitief wilt spelen met een team van vrienden op hogere niveaus.

Hoe lang duurt het om niveau 30 te bereiken? & Nbsp;

Daar is geen definitief antwoord voor dan 'lang' & rdquo ;. & nbsp; Dit kan enkele weken of zelfs maanden aan LOL-gameplay duren om maximale niveaus te garanderen, maar dit hangt nog steeds af van de volgende factoren:

 • De games die u elke dag met succes wint
 • Typen games gespeeld, bot-spellen of normaal
 • Het aantal games dat elke dag wordt gespeeld
 • Als u EXP-versterkingen gebruikt
 • Als u opnieuw win-boosts gebruikt

  Naar schatting zijn er ongeveer 21, 389 summoner-ervaringen om level 30 te bereiken. De Bot-games bieden je slechts ongeveer 90 experience voor elke game en één game duurt 25 minuten, wat zich vertaalt naar meer dan 150 uur continu spelen. Zoals je ziet, is dit ruimschoots voldoende om vooruitgang te boeken en je account in de eerste plaats te verbeteren; je moet je concentreren op je gerangschikte LOL-spellen. Het kopen van de smurf-account League of Legends is de snelste en beste manier om een ​​level omhoog te gaan.

  Wat is het smurfaccount?

  Deze accounts bestaan ​​al sinds het begin van online games. De allereerste smurf-account is gemaakt in de jaren negentig. Sindsdien zijn smurf-accounts steeds populairder geworden. Tegenwoordig zijn er smurfaccounts beschikbaar die geschikt zijn voor elk online spel, inclusief de League of Legends.

  Een Smurf-account bij de League of Legend is een ander account waarmee individuen onder een afzonderlijke naam kunnen spelen. Omdat er geen reputatie is waar men zich aan moet houden, kunnen gamers ervoor kiezen om een ​​beetje wild te worden en anders te spelen dan hun normale speelstijlen. Hierdoor kunnen ze nog meer van het spel genieten.

More posts