De meeste bekende League Boosters van All-Time

Elo stimuleren is een dienst die League of Legends spelers gebruiken om hun elo te verhogen. In wezen, het is het geven van de zeer ervaren speler toegang tot uw account. Ze spelen als u uw klassement te stimuleren. Vaak is het stimuleren van een betaalde service. Sommige boosters zijn zo goed dat ze dit doen als een full-time baan.

Er is enige speculatie dat het stimuleren van illegaal is. Dit is niet helemaal het geval, tenzij u zich in Zuid-Korea. Al met al kan je gebanned te worden gevangen stimuleren; echter, met dat gezegd, is er een veel grijze gebieden die niet maken het zeer eenvoudig en duidelijk.

De vraag stands, wie zijn deze boosters? Is elke booster hetzelfde? Het antwoord is nee. Sommige boosters zijn beter dan anderen. Net zoals sommige personages zijn beter om gebruik te maken voor het stimuleren.

Wie zijn de beste Boosters?

DOPA staat bekend als één van de beste Solo spelers en één van de meest bekende boosters. Terwijl veel spelers veranderen hun kampioen pool aan te passen aan de situatie, hij nooit doet, in plaats daarvan de voorkeur aan dezelfde pool gebruiken. Hij stond bekend om het stimuleren van extreem lage-ranking spelers, Bronze Five, helemaal tot aan de nummer een uitdager. Interessant is dat deze heb hem verbannen uit professionele concurrerende games en toernooien. Echter, dit weerhield hem er niet van het stimuleren van. In plaats daarvan hield hij competitief spelen en verhuisde alleen het feit dat een booster.

RATIRL was, op een bepaald moment, de meest bekende boosters. Hij heeft bewogen wordt van het stimuleren en is nu een full-time-streamer. Echter, voordat hij steeg naar roem als de nummer een Twitch jungle, kreeg hij bekendheid van het stimuleren van. De meeste mensen vonden hem een ​​giftige speler. De combinatie van onmiskenbare vakmanschap en verschrikkelijke houding maakte hem zowel vereerd en veracht tegelijk.

Jensen is een andere speler die een tijdelijk verbod gekregen voor het stimuleren van. Zijn professionele carrière in de wacht gezet en moest wachten tot het seizoen vijf worden hersteld. Jensen begon stimuleren in solo's, maar uiteindelijk afgestudeerd aan het stimuleren van teams. Dit is een zeldzame gebeurtenis en leverde hem wat extra bekendheid. Vandaag de dag is hij verhuisd van het stimuleren en toneelstukken op een professioneel team.

De beste tekens voor de bevordering

Bij het afspelen van LoL, verschillende personages worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Hetzelfde geldt wanneer de spelers worden steeds versterkt. Dit komt deels doordat boosters hebben vaak hun eigen voorkeuren. Echter, er zijn een paar tekens gebruikt door zowat elke booster.

Katarina is een favoriet onder boosters, maar misschien niet voor amateur-spelers. Terwijl haar passieve vaardigheden die haar in staat stellen om goed alleen te doen, vraagt ​​ze snel denken en snelle reacties. Hoog opgeleide spelers zo heel goed met Katarina.

Riven heeft een uitstekende mechanica, dat is waarom boosters haar houdt. Ze kan winnen, zelfs in de minderheid, die haar beroemde voor zowel boosters maakt en laat opgeleide spelers.

Jax is een andere geprefereerde karakter. Dit is omdat hij is een late-game personage. Hij kan terugkomen van de rand en vervolgens domineren tot het einde van het spel.

Het stimuleren is een populaire optie voor velen. Beroep doen op de hulp van een booster en kijk hoe snel uw elo kan stijgen