De geschiedenis van Runeterra

Wat is Runeterra?

Runeterra is een magische wereld in het spel van League of Legends. Deze fictieve wereld is waar de meeste van de traditionele kennis achter het spel zich afspeelt. Runeterra is een uitgebreide plek die zijn eigen set van regels en jurisdicties. Bijvoorbeeld, de planeet heeft verschillende vormen van de overheid en het niveau van de technologie.

De fysische eigenschappen van Runeterra zijn een belangrijk onderdeel van zijn historische en actuele geografie. De planeet is op dit moment het huis van de twee continenten Shurima en Valoran. Natuurlijk, er is een vermoeden dat er meer continenten bestaan, maar ze moeten nog worden gevonden of de naam. Runeterra is ook de thuisbasis van waterlichamen, met inbegrip van zeeën en oceanen, waarin verschillende eilanden zijn gelegen.

Runeterra heeft een natuurlijke satelliet maan die draait om het, terwijl de hele planeet draait rond een G-type ster. De zon en de maan voor deze wereld worden weerspiegeld in een geestenrijk. Deze verbinding ook voor meerdere gateways tussen Runeterra en de geestelijke wereld.

De Rune Wars

De Rune Wars spelen een grote rol in de geschiedenis van Runeterra. De oorlogen begon na ‘World Runes’, of oude artefacten werden ontdekt. Na verloop van tijd, de meest briljante geesten bestudeerde de runen om te bepalen wat ze werden gebruikt en wat voor soort van de macht van de runen gehad. Er waren verschillende takes over de kwestie, waarvan sommige zei dat de wereld Runes waren van nature slecht en moeten worden opgeborgen.

Zodra het nieuws van de runen werden meer bekende, oorlog uitbrak op de planeet. Sommigen wilden de runen om de mensen te beschermen te vinden, terwijl anderen op zoek naar de runen om de krachten vrij te geven binnen. Uiteindelijk Ryze begonnen aan een solo reis om alle runes te zien om de planeet te beschermen tegen vernietiging.

Wat maakt het bijzonder?

Interessant is dat het universum werd gemaakt door magie, hetgeen tot uiting komt in zijn naam. Runeterra vertaalt naar Magic Aarde. Dit onderscheid is belangrijk omdat niet alle werelden in League of Legends reageren op magie op dezelfde manier.

Er zijn magische wezens in de planeet van Runeterra. Sommige zijn ermee geboren, terwijl anderen kunnen leren magie of uit te voeren met behulp van magische artefacten en technieken. De verschillende magische kan grofweg worden onderverdeeld in primaire en gecombineerd magie.

Bovendien, Runeterra is de thuisbasis van veel verschillende rassen. Terwijl de meeste mensen zijn, zijn er andere rassen van de inwoners ook. Bijvoorbeeld, de primaire sapien races omvatten mensen, opgevaren, brackern, hemelingen, draken, Golems, geesten, watchers, yetis en trollen. Dit zijn slechts enkele van de primaire sapiens races. Het werkelijke aantal is groot en divers.

Interessant zijn ook andere rassen. Deze wedstrijden hebben een aantal kwaliteiten als de primaire ras, zoals complexe gedrag en gedachten, maar ze handelen meer als achtergrond rollen.

Slotopmerkingen

Runeterra is een planeet met een rijke geschiedenis van magie. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste planeten in de League of Legends spel. Het begrijpen van de geschiedenis kan helpen om u een betere speler in deze interactieve spel.