Geniet van onze smurf mogelijkheden
Directe levering 24/7
Na het kopen van een Wild Smurf account, zal onze geautomatiseerde leveringssysteem jouw unieke bestelling creëren. Bij het inloggen heb je toegang tot de referentie details van jouw verse en nieuwe smurf account!
Levenslange garantie
Wij voorzien van een levenslange garantie en live support voor alle WR Smurf kopers. Voel je vrij om ons te contacteren 24/7. Met een BoostRoyal Smurf, hebben wij jouw gedekt voor het leven!
E-mail & Wachtwoord Veranderen
Je krijgt de kans beide de e-mail en wachtwoord van jouw verse Wild Rift Smurf te veranderen. Wanneer je bij BoostRoyal koopt voorzien we deze features als standaard veiligheidsmaatregel.
Kies Jouw Server
North America
North America
na
Europe
Europe
eu
SEA / OCE
SEA / OCE
sea/oce
Japan
Japan
jp
Mexico
Mexico
me
Out of stock
Show more servers
LOL Smurfs
VALORANT Smurfs
LOL: WR Smurfs
Levenslange garantie op Hand-Level accounts
Levenslange garantie op Hand-Level accounts
Onze levenslange garantie op hand-leveled accounts voorziet jou van een nieuw LoL account, als jouw account gebanned is door onze fout.
Klanten stemmen
Uitstekend 4.81 Beoordeling
6672 Beoordelingen
very good service
Anonymous Verified
22 hours ago
Very good site, cheap and fast
Anonymous Verified
16 hours ago
Friendly Support
Anonymous Verified
1 day ago
next boosting service
Excellent boost rating
Hoe koop ik?
1
Surf door onze account selectie om de perfecte account voor uw behoeften te vinden.
2
Selecteer een specifiek account of klik op koop nu om een willekeurige account te krijgen van de categorie.
3
Selecteer een betalingsmethode voor uit te checken.
4
Log in om je account te verifiëren.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - Wild Rift Smurfs FAQ
What is an LoL Wild Rift Smurf?
It refers to a WR account with no ranked stats but has the level requirements to start playing the ranked mode.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?

LoL Wild Rift Smurf: De oplossing

De introductie van LoL WR heeft MOBA en mobile gaming gerevolutioneerd. Met deze stap, heeft Riot het mogelijk gemaakt om een gelijkaardige game ervaring op te doen zelfs al ben je ver weg van je PC.
Ongeacht, vereist de game dat je je account leveled voor je ranked kan spelen. Als je op zoek bent om ranked te spelen maar je wilt niet een hele week normals spelen om te levelen, dan is BoostRoyal de perfecte oplossing voor jou!

Voordelen van het kopen van een Wild Rift Smurf

Het voornaamste voordeel van een Wild Rift smurf is tijdsbesparing met de combinatie van hoe goedkoop het is. Deze service geeft je de mogelijkheid om de ellenlange dagen level process in normals te vermijden en direct ranked te beginnen spelen.
Wij hebben de service ontworpen in een manier dat de prijs lager is dan 9 USD. Wij bieden nieuwe Wild Rift Smurfs aan een lage prijs zodat deze service beschikbaar is voor alle spelers die op zoek zijn naar een verse ranked ervaring.

Voordelen van BoostRoyal's Smurf Services

Boostroyal blijft de beste provider voor boost en account verkoop services globaal. Door het aankopen bij het bedrijf met de beste reputatie biedt het je een ongeëvenaard ervaring aan.
Onze filosofie draait rond de klant-centrische aanpak. Wij geloven dat de klant eerst komt, en we blijven hun ervaring verbeteren door continue onze services' kwaliteit te verbeteren.

Onze Top Features

Een van onze hoofd features is directe levering. Terwijl sommige sites wat tijd nodig hebben om een Wild Rift Smurf aankoop te voltooien, heeft BoostRoyal al zijn artikelen in stock. Deze maatregel voorziet onze kopers van een leveringstijd van een paar seconden.
Onze additionele hoofd feature van onze WR Smurf service is de levenslange garantie en de veranderbare e-mail en wachtwoord opties. Deze features zijn zeer vanzelfsprekend; ze voorzien maximum veiligheid en een uitstekende Wild Rift Smurfing ervaring voor alle kopers.
    🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
    Accept
    Learn more