Wild Rift Boosting

Wild Rift Boosting

LoL Wild Rift Boost

SilverII
Huidige league
Selecteer uw huidige league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Emeraldi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
GoldI
Gewenste league
Selecteer uw gewenste league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Emeraldi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverII
Silver II
GoldI
Gold I
Apply
Total amount
US$ 81,2
US$ 60,1
5.690
Geschatte voltooiingstijd 3-5 dagen
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hoe koop ik?
An effortless rank-up process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Een nieuwe tijdperk voor Mobie Gaming & Boosting

LoL Wild Rift, de zeer geanticipeerde mobiele versie van de legendarische PC titel, is eindelijk aangekomen. RIOT heeft zijn timing perfect getimed in de hedendaagse snelle wereld, miljoenen mensen kiezen hun mobiels als primaire apparaat wanneer het aankomt op spelen. Het toenemende trend van mobile gaming is geen verrassing als het fenomeen meer gemak aanbiedt en het spelen onderweg mogelijk maakt. Met de lancering is de meest succesvolle PC game in de geschiedenis nu beschikbaar voor de mobiel. RIOT heeft het online gamen wederom gerevolutioneerd, deze keer op onze smartphones.

LoL Wild Rift Boost: De oplossing

Als een speler is jouw ultieme goal het domineren en winnen van elke match dat je speelt terwijl je je rank zo hoog mogelijk probeert te boosten. Het is belangrijk om op te merken dat LoL WR een 5v5 competitieve MOBA game is, dit betekent dat de uitkomst van elke game extreem teammates afhankelijk is. Met dit in gedachte is het niet altijd even makkelijk in ELO hell om jouw gewenste rank te behalen. Als je het beu bent om met slechte teammates te spelen en van plan bent om betere kwaliteit games te spelen met spelers die dezelfde skills en mindset hebben als jij, is onze premium LoL Wild Rift Boost perfect gemaakt voor jou.

Voordelen van Wild Rift Boosting

Wild Rift Boost's voornaamste voordeel is dat je elke rank waar jij naar verlangt kan kopen en kan spelen in meer professionele en aangename games. Aankopen van een boost, boost niet alleen je gameplay en entertainment maar behoedt je ook van heel veel frustratie en tijdverspilling met lagere ranked teammates. Onze professionele boosters zijn zeer deskundig en begrijpen alle aspecten van het winnen van elke game zelfs als er een feeder of AFK in hun team is. Zij coördineren zich goed desondanks de lagere ranked teammates and gebruiken unieke strategieën om matches te winnen wat een hogere win-rate en snelle rank-up progress op jouw account produceert. LoL Wild Rift Boost geeft jou de mogelijkheid om eender welke tier en divisie in de game te kopen. Inclusief Diamond en daarboven. Spelen in de hoge ranks van het spel zorgt ervoor dat je tegen betere spelers en spannendere uitdagingen speelt en geeft je ook een aangenamere ervaring op jouw smartphone.

Voordelen van Wild Rift Boost op BoostRoyal

Boostroyal voorziet de hoogste standaarden in de boostings categorie. Over meer dan 10 jaar ervaring, heeft het in alle aspecten de service kwaliteit geperfectioneerd. Kiezen voor BoostRoyal's service zal jouw het gevoel van tevredenheid bieden. Onze team zijn doel is het behalen van elke verwachting en het over overtreffen in alle aspecten van onze service. Anders dan 10 jaar ervaring, bieden wij je een wijde aanbod van voordelen dat de service ervaring maximaliseert. BoostRoyal's exceptionele live support en professionele boosters team staan 24/7 klaar om te zorgen voor jouw bezorgdheden en wij helpen je met enige moeilijkheden in het spel.

Frequently Asked Questions
What is LoL WR Boosting?

It refers to the process of increasing the rank of an LoL WR account with the help of a professional high-elo employee (booster).

How does it work?
Is my account safe?
What if I have more questions?