Wild Rift Boosting

Wild Rift Boosting

LoL Wild Rift Boost

SilverII
Huidige league
Selecteer uw huidige league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Emeraldi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
GoldI
Gewenste league
Selecteer uw gewenste league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Emeraldi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverII
Silver II
GoldI
Gold I
Total amount
$
60
54
US$ 81,7
Geschatte voltooiingstijd 3-5 dagen
Onze kenmerken
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien spelen op jouw account.
VPN-versleuteling
VPN-versleuteling
Uw account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg uw bestelling efficiënt en moeiteloos via de klantenzone.
Gratis extra opties
Gratis extra opties
Aangepaste rollen en kampioenen, VPN en offline modus, zijn standaard aanwezig.
Loyaliteitsbeloningen
Loyaliteitsbeloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashbackbeloningen op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw op ons professioneel ondersteuningsteam 24/7.
Hoe koop ik?
Een moeiteloze rangschikking.
Kies uw favoriete dienst
Selecteer eerst je spel en methode om hogerop te komen. Er zijn verschillende manieren om uw gewenste doel te bereiken. Kies de manier die het beste bij je past.

U kunt altijd met ons praten via live chat als u hulp nodig heeft.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en ongecompliceerd aankoopproces.
Aan de slag
1- Dienst kiezen
Selecteer en pas uw gewenste dienst aan.
2- Volledige betaling
Kies de gewenste betalingsmethode.
3- Rank-up
Volg uw bestelling en live chat met uw booster.
Onze Gemeenschap
Powered by reviewsio
Vaak gestelde vragen
Wat is LoL WR Boosting?

Het verwijst naar het proces van het verhogen van de rang van een LoL WR account met de hulp van een professionele hoog-elo-medewerker (booster).

Hoe werkt het?

Na aankoop, accepteert een van onze medewerkers uw boost en begint te werken aan uw account. Hij zal beginnen met het winnen van gerangschikte wedstrijden totdat hij uw gewenste rang bereikt volgens uw specifieke bestel details.

Is mijn rekening veilig?

Boostroyal heeft alle veiligheidsfuncties geperfectioneerd, inclusief VPN en een reeks van extra veiligheidsmaatregelen gedurende de tien jaar dat het actief is. Boostroyal blijft de veiligste LoL Boost, WR Boost, en LoL Account Kopen dienst beschikbaar.

Wat als ik meer vragen heb?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via live chat of via onze talrijke andere contactmethodes, waaronder sociale media, telefoon of meer.

Een nieuwe tijdperk voor Mobie Gaming & Boosting

LoL Wild Rift, de zeer geanticipeerde mobiele versie van de legendarische PC titel, is eindelijk aangekomen. RIOT heeft zijn timing perfect getimed in de hedendaagse snelle wereld, miljoenen mensen kiezen hun mobiels als primaire apparaat wanneer het aankomt op spelen. Het toenemende trend van mobile gaming is geen verrassing als het fenomeen meer gemak aanbiedt en het spelen onderweg mogelijk maakt. Met de lancering is de meest succesvolle PC game in de geschiedenis nu beschikbaar voor de mobiel. RIOT heeft het online gamen wederom gerevolutioneerd, deze keer op onze smartphones.

LoL Wild Rift Boost: De oplossing

Als een speler is jouw ultieme goal het domineren en winnen van elke match dat je speelt terwijl je je rank zo hoog mogelijk probeert te boosten. Het is belangrijk om op te merken dat LoL WR een 5v5 competitieve MOBA game is, dit betekent dat de uitkomst van elke game extreem teammates afhankelijk is. Met dit in gedachte is het niet altijd even makkelijk in ELO hell om jouw gewenste rank te behalen. Als je het beu bent om met slechte teammates te spelen en van plan bent om betere kwaliteit games te spelen met spelers die dezelfde skills en mindset hebben als jij, is onze premium LoL Wild Rift Boost perfect gemaakt voor jou.

Voordelen van Wild Rift Boosting

Wild Rift Boost's voornaamste voordeel is dat je elke rank waar jij naar verlangt kan kopen en kan spelen in meer professionele en aangename games. Aankopen van een boost, boost niet alleen je gameplay en entertainment maar behoedt je ook van heel veel frustratie en tijdverspilling met lagere ranked teammates. Onze professionele boosters zijn zeer deskundig en begrijpen alle aspecten van het winnen van elke game zelfs als er een feeder of AFK in hun team is. Zij coördineren zich goed desondanks de lagere ranked teammates and gebruiken unieke strategieën om matches te winnen wat een hogere win-rate en snelle rank-up progress op jouw account produceert. LoL Wild Rift Boost geeft jou de mogelijkheid om eender welke tier en divisie in de game te kopen. Inclusief Diamond en daarboven. Spelen in de hoge ranks van het spel zorgt ervoor dat je tegen betere spelers en spannendere uitdagingen speelt en geeft je ook een aangenamere ervaring op jouw smartphone.

Voordelen van Wild Rift Boost op BoostRoyal

Boostroyal voorziet de hoogste standaarden in de boostings categorie. Over meer dan 10 jaar ervaring, heeft het in alle aspecten de service kwaliteit geperfectioneerd. Kiezen voor BoostRoyal's service zal jouw het gevoel van tevredenheid bieden. Onze team zijn doel is het behalen van elke verwachting en het over overtreffen in alle aspecten van onze service. Anders dan 10 jaar ervaring, bieden wij je een wijde aanbod van voordelen dat de service ervaring maximaliseert. BoostRoyal's exceptionele live support en professionele boosters team staan 24/7 klaar om te zorgen voor jouw bezorgdheden en wij helpen je met enige moeilijkheden in het spel.