Betaal Met Mobiel! Boost Coin Is Hier!

Wij introduceren dit nieuwe virtuele betaalmiddel voor klanten die onze diensten willen gebruiken door te betalen met hun mobiele telefoon. Het kopen van een ELO boost was nog nooit zo makkelijk en veilig. Het enige wat u hoeft te doen is uw mobiele telefoon gebruiken om Boost Coins te kopen om zo uw Coin balans op te laden en vervolgens deze coins gebruiken om de ELO boost van uw dromen aan te schaffen.

Login to see your balance
Koop munten

Gebruik Uw Mobiel Om Boost Coins Aan Te Schaffen

De eerste stap voor het krijgen van een ELO boost met het alleen gebruiken van uw mobiele telefoon, is het aanschaffen van Boost Coins. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van de Mabiamo Mobile Payment optie uit de lijst van betalingsmogelijkheden om zo het gewenst aantal Boost Coins aan te schaffen. De reden dat u deze virtuele eenheid moet gebruiken om zo uw gewenste ELO boost aan te schaffen, is dat elk van onze ELO boost services een andere prijs heeft. Door het gebruiken van SMS betalingen kunnen wij alleen producten en diensten met een vaste prijs aanbieden, bijvoorbeeld voor 5 of 10 euro. Door het introduceren van Boost Coins is het nu mogelijk om uw Coin tegoed op te laden en hiermee vervolgens ELO boost services aan te schaffen. Het werkt op dezelfde manier als het kopen van Riot punten in League of Legends. De 3 stappen gaan als volgt: 1. U voert uw mobiele telefoonnummer in. 2. U krijgt een sms met een code. 3. U voert de code in om uw aankoop af te ronden.
Waarom Zou Ik Dit Gebruiken?
Het Is Veilig!
Makkelijk Te Gebruiken!
Betalingsvoorkeur!

Gebruik Uw Coin Tegoed Om De ELO Boost Van Uw Dromen Aan Te Schaffen

U kunt Boost Coins niet alleen met uw mobiele telefoon aanschaffen, maar u kunt ook uw credit card, Paysafecard of PayPal gebruiken. Dit maakt het mogelijk voor u om betalingsmogelijkheden te combineren en een Boost Coin tegoed aan te maken die u op verschillende manieren op kunt laden. Dit zal u helpen om uw ELO boosts aan te kunnen schaffen op een zeer aan te passen manier. Wanneer u uw Boost Coin Tegoed op heeft gewaardeerd bent u klaar om de ELO boost aan te schaffen die u nodig heeft. Het enige wat u hoeft te doen is het type ELO boost selecteren die u wilt hebben en de details invoeren van de boost. Bij het betalen moet u de algemene informatie opgeven om de betalingsmethode te selecteren. Om te betalen met Boost Coins, hoeft u dit alleen maar te selecteren in de lijst.
Koop munten