LoL Boost

LoL Boost

Normal matches

5
Aantal games
Selecteer de aantal games
5 Game(s)
Checkout
Apply
Total amount
US$ 15,8
US$ 13,6
1.290
Geschatte voltooiingstijd 1-2 dagen
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hoe koop ik?
An effortless rank-up process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Waarom zou je een win boost moeten hebben?

Dit is een service die wij hebben gemaakt voor spelers die in tijdnood verkeren als het aankomt op het levelen van een nieuw League of Legends account of voor spelers die hun ranked restriction games moeten spelen maar niet uit de verveling weten te ontsnappen door de hoeveelheid normale games die zij nog moeten spelen. Het spelen van normale games kan erger zijn dan spelen in ELO hel. Sommige games kunnen zo frustrerend zijn dat je je toetsenbord wel kunt slopen terwijl je aan het spelen bent. Terwijl wij aan onze klassieke ELO boost services aan het werken waren om je door ELO hel te helpen, hadden wij hetzelfde idee in gedachten voor onze normale boost service. Omdat het minder skill en moeite vergt om normale games te spelen, hebben wij er voor gezorgd dat onze prijzen zo redelijk mogelijk zijn. Het afronden en zelfs winnen van normale games is veel simpeler dan enige ranked game. Om deze reden ligt de prijs voor deze dienst veel lager. De service werkt hetzelfde als de andere ELO-boost services, bijvoorbeeld League boosting. Door het invoeren van je account informatie en het aanschaffen van een normale boost, zal een booster van BoostRoyal inloggen op jouw account en rondes voor je winnen terwijl hij Influence Points krijgt zodat jij geen saaie normal games hoeft te spelen en aan het eind van het spel heb je zelfs wat IP punten die je kunt spenderen!

Normal games vs normal wins

Bij BoostRoyal, maken we onderscheid tussen normal games en normal wins boosts. Beide diensten bieden een goede en belangrijke vooruitgang aan voor de klant. Het verschil tussen deze twee is dat een simpele normal games boost jou een aantal normal games op jouw League of Legends account zet door dit aan te schaffen, terwijl een normal wins boost jou een aantal wins geeft op jouw LoL account. Beide services hebben hun voordeel. De normal game boost zal je door de saaie en frustrerende normal games heen helpen op de snelste manier mogelijk, omdat verliezende rondes toegestaan zijn met deze service. De normale win boost echter, geeft je alleen een aantal wins op je LoL account. De service kan meer kosten dan een simpele normal game boost, maar je krijgt hiermee meer Influence Points en het verbeterd ook je normal games ELO score. Om het meeste uit deze boost te halen, kan je een Influence Points boost van de ingame client aanschaffen zodat elke win die de booster voor jou behaald jou twee keer zoveel IP opleverd dan wanneer je geen aanvullende IP boost hebt. Wanneer je kiest tussen normal games boost of normal wins boost, hou er rekening mee dat wij professionele boosters hebben voor elke bestelling, wat betekend dat de simpele normale games boost jou nog steeds meer wins dan verliezen oplevert. In dit geval bestaat er geen verkeerde keus als het aankomt op het kopen van een normale boost wanneer je goede en snelle vooruitgang wenst!