LoL Smurf

LoL Smurf

Speel in een paar seconden op je droomsmurf.

Kies je server
4.9
Rated Excellent
Based on 7598 reviews
Our features pick
Enjoy the finest features.
Onmiddellijke levering 24/7
Onmiddellijke levering 24/7
Nadat je een LoL-account hebt gekocht, maakt ons geautomatiseerde bezorgsysteem je unieke bestelling aan.
Levenslange garantie
Levenslange garantie
We bieden garantieopties voor alle kopers van accounts, tot levenslange bescherming.
E-mail & wachtwoord wijzigen
E-mail & wachtwoord wijzigen
Je krijgt de kans om zowel het e-mailadres als het wachtwoord van je nieuwe LoL-account te wijzigen.
Onze gemeenschap
Explore our reviews.
Ervaar stroom
Het moeiteloze aankoopproces van een LoL Smurfenaccount.
Selecteer de gewenste accountcategorie
Selecteer de gewenste accountcategorie
Er zijn verschillende BE, skins en kampioensspecificaties. Kies degene die het beste bij je past.

Je kunt altijd met ons praten via live chat als je hulp nodig hebt.
Je kunt je garantie verlengen.
Intuïtief en eenvoudig aankoopproces.
Aan de slag
1- Account selecteren
Selecteer de gewenste accountcategorie.
2- Volledige betaling
Kies de betalingsmethode van je voorkeur.
3- Begin met winnen
Ontvang je accountgegevens in het klantengedeelte.
Veelgestelde vragen
Wat is een LoL-smurfaccount?

Een LoL-smurfaccount is een secundair account dat ervaren spelers gebruiken om tegen lager geschoolde tegenstanders te spelen. Smurfen hebben meestal een lagere rang dan het hoofdaccount van de speler, waardoor ze een aanzienlijk voordeel hebben.

Hoe koop ik een League smurf account?

Er zijn een paar verschillende manieren om een unranked account te kopen. De meest gebruikelijke manier is echter de aankoop via een gerenommeerde en goed beoordeelde verkoper zoals BoostRoyal.

Hoeveel kosten smurfenrekeningen?

De prijzen voor deze accounts variëren per verkoper, maar je kunt verwachten dat je tussen de $10 en $100 USD betaalt. Houd in gedachten dat de lager geprijsde accounts meestal lagere BE of kampioenen hebben, dus het is essentieel om je onderzoek te doen voordat je koopt.

Is het veilig om een LoL-smurf te kopen?

Er zijn enkele risico's verbonden aan het kopen van een LoL smurf account. De meeste risico's komen echter door het kiezen van het verkoopplatform. Bij BoostRoyal hebben we zoveel vertrouwen in onze League accounts dat we een levenslange garantie bieden op al onze hand-leveled accounts!

Waarom kopen mensen smurfenaccounts?

Er zijn een paar redenen waarom iemand een secundair account zou kopen. Misschien willen ze hun vaardigheden oefenen zonder de rang van hun hoofdaccount te beïnvloeden. Of misschien willen ze wat plezier maken.

Waarom zou ik een unranked account willen kopen?

Een unranked account kan een geweldige manier zijn om te beginnen in League of om een nieuwe start te maken als je niet tevreden bent met je huidige voortgang. Nieuwe League-accounts bieden ook een gelijk speelveld voor spelers van alle niveaus, dus het is een geweldige manier om te oefenen en je vaardigheden te verbeteren.

Wat is het verschil tussen een niet-gerangschikt en gerangschikt account?

Een gerangschikt account heeft het rangschikkingsproces doorlopen en een rang toegewezen gekregen. Een niet-gerangschikt account heeft het rangschikkingsproces niet doorlopen en heeft daarom geen rang.

Ik weet niet zeker of een unranked account geschikt is voor mij. Is er nog iets anders dat ik moet weten?

Als je nog steeds niet zeker weet of een niet-geclassificeerd account geschikt is voor jou, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag.

Read more about BoostRoyal

Smurfen: De nieuwe trend?

Smurfen is spelen onder een ander account om je werkelijke vaardigheidsniveau te maskeren. Meestal wordt smurfen gebruikt om meer wedstrijden te winnen en sneller op de ladder te klimmen. Misschien ben je nieuw in het spel en wil je eerst de mechanics leren kennen voordat je aan ranked play gaat doen. Misschien keer je terug naar League na een lange pauze en wil je niet dat je rang te laag wordt terwijl je je vaardigheden weer op peil brengt. Of misschien wil je wat plezier hebben met vrienden zonder je rang op het spel te zetten. Wat je reden ook is, een smurfenaccount kopen is een geweldige manier om je League-ervaring te verbeteren. Je kunt niet alleen spelen met spelers van jouw niveau, maar je krijgt ook de kans om nieuwe kampioenen en strategieën te leren zonder bang te hoeven zijn dat je je rang verpest.

BoostRoyal: de ultieme LoL-smurfaanbieder

Bij BoostRoyal zijn we trots op het leveren van de hoogste kwaliteit League smurf accounts. We gebruiken alleen handgekozen, veilige accounts om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt. En met onze 24/7 klantenservice kun je er altijd zeker van zijn dat er iemand is om je te helpen als je tegen problemen aanloopt. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare manier om je LoL gameplay te verbeteren, dan is onze smurf account marktplaats de plek om naartoe te gaan! Waarom bekijk je vandaag niet een paar van onze uitstekende accounts?

Een enorm voordeel

Veel mensen weten dit niet, maar er zijn verschillende grote voordelen verbonden aan het hebben van een League smurf account! Hier zijn er maar een paar:
1. Je kunt spelen met spelers van jouw niveau, wat waarschijnlijk het belangrijkste voordeel is van een unranked account. Door met spelers te spelen die hetzelfde niveau hebben als jij, kun je je vaardigheden sneller en gemakkelijker verbeteren.
2. Je kunt nieuwe kampioenen en strategieën uitproberen zonder bang te zijn dat je lager in de ranglijst komt. Als je niet zeker bent over een nieuwe kampioen of proces, kun je het zonder risico uitproberen op je secundaire account. Op deze manier kun je de kneepjes van het vak leren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je rang.
3. Je kunt de stress van ranked play vermijden. Soms kan ranked play een beetje te veel zijn. Als je geen zin hebt in een competitieve wedstrijd, kun je altijd overschakelen naar je andere competitieaccount en lekker chillen!
4. Je kunt wat plezier hebben met vrienden. Veel mensen kopen smurfen om wat plezier te hebben met hun vrienden zonder zich zorgen te maken over hun rang. Als dit iets voor jou is, dan is een nieuw smurfenaccount iets voor jou!
Als je het meeste uit je League-ervaring wilt halen, is het kopen van een level 30 account een goede keuze en hier bij BoostRoyal bieden we een aantal van de hoogste kwaliteit accounts in de industrie!

Smurfen: De ultieme manier om te verbeteren?

Als je op zoek bent naar een manier om een voorsprong te krijgen in LoL, dan is smurfen misschien de oplossing. Je kunt een aanzienlijk voordeel behalen op je tegenstanders door een apart account aan te maken en te spelen met een lagere rank dan je hoofdaccount. Smurfen is echter niet zonder risico's. Je kunt gebanned worden als je betrapt wordt op het spelen met een gebotted account! Het is dus essentieel om voorzichtig te zijn en alleen echte accounts te gebruiken. Gelukkig verkopen we op BoostRoyal alleen premium unranked smurfenaccounts, ondersteund door onze levenslange garantie. Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van smurfen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je een nieuw account aanmaken en een LoL-smurf kopen. Zodra je een nieuw account hebt, moet je games gaan spelen. Probeer er zoveel mogelijk te winnen, maar laat je niet meeslepen. Onthoud dat het je doel is om je vaardigheden te verbeteren, niet om alleen maar te winnen. Smurfen kan een geweldige manier zijn om je vaardigheden te verbeteren. Wees voorzichtig en speel altijd eerlijk.

Het ultieme verse unranked account

Wij zijn de meest betrouwbare en vertrouwde bron voor unranked LoL accounts. We zitten al jaren in het vak en hebben een sterke reputatie opgebouwd binnen de community. We bieden de beste prijzen voor League smurf accounts en onze klantenservice is top. We zijn er altijd om je te helpen met alles wat je nodig hebt. We bieden een breed scala aan accounts, zodat je de perfecte account voor jou kunt vinden. We bieden ook levenslange garantie op al onze accounts, zodat je zeker kunt zijn van je aankoop.

Goedkope LoL-smurfen

Onze unranked smurfen zitten boordevol features om je het voordeel te geven dat je nodig hebt om je tegenstanders te domineren. Al onze accounts zijn unranked en worden geleverd met een schone lei, zodat je vanaf nul kunt beginnen en in je eigen tempo de ranglijst kunt beklimmen. We bieden ook verschillende accounttypes om uit te kiezen, gebaseerd op server, blue essence en meer! Als je op zoek bent naar de beste smurfenaccounts op de markt, kijk dan niet verder dan BoostRoyal. Wij bieden een brede selectie tegen een van de meest concurrerende prijzen op het web. Dus als je op zoek bent naar een betaalbare manier om in of terug in het spel te komen, bekijk dan vandaag nog onze grote selectie!

Don't waste more time
Unlock unlimited fun on BR smurfs.
Buy account now