LoL Smurf Account

LoL Smurf Account

Koop unranked lol smurf account

North America
Change server
Our Smurf Features
Directe levering 24/7
Na een LoL smurf account te hebben gekocht, activeert ons systeem direct het account. Binnen een paar seconden ontvang je een e-mail met de inlogdetails van jouw nieuwe smurf account!
Levenslange garantie
Wij bieden levenslange garantie en live chat ondersteuning voor alle LoL smurf klanten. Je kan ons 24/7 bereiken als je enige problemen oploopt. Met een BoostRoyal smurf ben je gedekt voor het leven.
E-mail & Wachtwoord Veranderen
Je hebt toegang tot het veranderen van beide de e-mail en het wachtwoord van je vers gekochte LoL Smurf. Wanneer je koopt bij BoostRoyal, zijn deze features automatisch toegevoegd als standaard veiligheidsmaatregel.
Our Hand-leveled accounts come with a Lifetime Guarantee!
Levenslange garantie op Hand-Level accounts
Onze levenslange garantie op hand-leveled accounts voorziet jou van een nieuw LoL account, als jouw account gebanned is door onze fout.
Hoe koop ik?
The effortless LoL Smurf Account buying process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Account
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Start Winning
Recieve your account details in the client's area.
Read reviews
Powered by and
Frequently Asked Questions
What is an LoL Smurf?

It is a ranked ready League of Legends account with fresh ranked stats and variable Blue Essence or champions.

How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?
Show more

Steps to buy LoL account

Een smurf account is een level 30 account met unranked stats, volgeladen met IP of champions. Bij BoostRoyal verkopen wij zulke unranked accounts voor een goedkope prijs en beloven wij een snelle bezorging hiervan. Zodra de betaling is afgerond voor het unranked smurf account, ontvang je de login details in een email en kan je deze meteen gebruiken. Om deze accounts aan te maken, hebben wij boosters gebruikt om deze accounts te maken en te spelen totdat ze level 30 zijn zonder het verspillen van Influence Points. Wanneer jij het account ontvangt, kan je de IP spenderen op champions die jouw voorkeur hebben en kan je jouw placement spelen zodat je jouw ranked carrière kunt beginnen. Het hebben van een account als deze maakt het mogelijk om te kunnen switchen tussen je hoofdaccount en smurf account. Door dit te doen, krijg je een betere League of Legends ervaring. Voordat je begint met het spelen van League of Legends, kan je beslissen of je op je main ELO wilt spelen of dat je op je smurf account blijft spelen om zo wat leuke games te spelen door middel van hard carry en S+ ranks te verkrijgen en complimenten van je teamleden te ontvangen. De prijzen van deze accounts zijn enorm laag, wat deze service één van onze meest verkopende maakt. Wij raden iedere League of Legends speler aan die van plan is om een complete en hoog-ELO professional te worden, om een unranked smurf account te kopen om zo het maximale uit je plezier en leerervaring te halen.

Voordelen van een LoL smurf account kopen

Meerdere LoL accounts hebben, zoals een LoL smurf account, kan je veel voordelen geven. Voordat je LoL gaat spelen, kan je ervoor kiezen om of op je main ELO/MMR te spelen, of om op je smurf accounts te spelen en dan games te hard carryen om S+ te krijgen en dank en leuke woorden van je team te krijgen. De prijzen voor smurf accounts zijn erg laag, daarom is dit een van de meest aangeraden opties. We raden elke LoL speler die voor ogen heeft een high ELO prof te worden, om een unranked account te kopen om niet alleen veel lol te hebben, maar ook veel en snel te leren. Veel spelers gebruiken smurfs ook voor andere redenen. Een voorbeeld daarvan is om met vrienden in lagere ELO te spelen. Als je dit wilt, is een smurf account kopen de beste oplossing daarvoor, want met vrienden League of Legends spelen is misschien wel de beste manier om LoL te hebben in het spel, daarom is deze optie makkelijk en goedkoop om daar gebruik van te maken. Dit zijn een paar snelle redenen waarom je een smurf account zo snel mogelijk moet kopen.

Waarom heb ik een smurf account nodig?

Het hebben van een smurf account brengt vele voordelen. Het is een trend in de hedendaagse League of Legend dat een speler een smurf account koopt of aanmaakt om hiermee ranked games te spelen. Er zijn ook enorm veel beroemde streamers die kiezen om op hun smurf account te spelen op hun live stream. Dit doen zij om hun skills te laten zien in een lagere ELO dan die op hun hoofdaccount. Door het aanschaffen van een unranked account, kan jij hetzelfde doen. Het spelen op een lagere ELO dan jouw hoofdaccount heeft ook veel voordelen. Ten eerste kan je genieten van het spel op de beste manier mogelijk, wat inhoud dat jij de beste speler in elke ranked game bent. Het is te vergelijken met ELO boosting, wanneer de booster in rondes speelt waar hij over veel meer skills beschikt dan andere spelers. Het is niet alleen voor de lol, maar het helpt je ook om het spel beter te begrijpen en om aan je skill level te werken. Het begrijpen van het spel in een lagere ELO kan in jouw voordeel werken om zo een betere speler te worden wanneer je speelt om je hoofdaccount. Spelers gebruiken smurf accounts ook om andere redenen. Om te kunnen spelen met vrienden met een lagere ELO, kan het kopen van een unranked smurf account de oplossing zijn. Omdat het spelen met vrienden de ultieme manier is om te genieten van League of Legends, is deze optie de snelste manier om te beginnen. Dit zijn maar een paar van de vele redenen waarom jij zo snel mogelijk dient te beschikken over een smurf account.