LoL Duo ELO Boost

LoL Duo ELO Boost

Divisie Duo groep Boosts

SilverI
Huidige league
Selecteer uw huidige league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
IV
III
II
I
GoldIV
Gewenste league
Selecteer uw gewenste league
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Checkout
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Apply
Total amount
US$ 35,6
US$ 26,3
2.490
Geschatte voltooiingstijd 0-1 dagen
Hoe kunnen wij garanderen dat de booster zijn best doet?
De professionele booster zal zijn best doen om te garanderen dat jij de meest mogelijke wins behaalt van het aantal games dat je aangeschaft hebt. De booster speelt op het account van een andere klant, voor elk verlies wordt de bestelling vertraagd.
What does coaching mean in this case?
De booster zal jou contacteren via een 3rd party platform, zoals Discord/Teamspeak/Skype, en zal de games spelen terwijl hij in een call zit met jou om tips te geven zodat je meer kansen hebt om de game te winnen.
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hoe koop ik?
An effortless rank-up process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Hoe werkt duo queue boosting?

Duo queue ELO boost is bijna gelijk aan division boosting of ranked wins boosting. Het heeft één groot verschil. Als je een division boost aanschaft, ben jij zelf niet actief tijdens de boosting periode. Met duo queue boost spelen jij en de ELO booster ranked duo games samen. Door het kiezen van deze service moet je rekening houden met een extra vraag: of je ranked games of ranked wins van je duo ELO booster koopt. Het verschil is dat wanneer je duo ranked games aanschaft, je meedoet aan het aantal games dat je gekocht hebt, terwijl wanneer je ranked wins van je ELO booster koopt, hij het mogelijk maakt dat je beiden elke ronde wint. Beide services worden aangeboden door top ELO boosters van BoostRoyal met veel ervaring met coaching en ELO boost. Simpele ELO boost skills zijn niet genoeg voor deze service omdat duo queue boost een mix van ELO boost skills en coaching is. Goede coaching skills zijn goede communicatie en vooral de mogelijkheid om te kunnen leren en geduldig te zijn naar de klant toe. Wij van BoostRoyal hebben als doel om jou de beste service aan te bieden als het nu gaat om een simpele ELO boost of duo queue ELO boost. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste standaard aanbieden zullen wij u voorzien van een zeer ervaren en complete ELO booster die hier klaar voor is wanneer u een duo queue ELO boost aanschaft.

Duo queue elo boost vs simple elo boost

Duo queue ELO boost service was vooral ontwikkelt voor mensen die niet inactief willen zijn in League of Legends terwijl zij ELO boosts krijgen. Afhankelijk van het type ELO boost, kan dit een paar uur tot twee weken duren. Veel mensen die denken om een ELO boost van dit formaat aan te schaffen, kunnen meestal het spelen van League of Legends niet opgeven terwijl ze de ELO boost ontvangen. Speciaal voor deze klanten hebben wij duo ELO boosts aangemaakt omdat zij actief kunnen blijven in de ranked queue en leren van het spel van een professional terwijl ze plezier hebben met het spelen. Het andere grote verschil van een duo ELO boost is dat het boosting proces niet alleen de ELO van de klant verhoogt, maar ook zijn spelen verbeterd omdat hij leert van de booster terwijl ze samen spelen. Aan het eind van het boosting proces zal de klant een veel betere speler zijn en kan hij doorgaan met het spelen in een veel hogere divisie omdat de booster hem heeft voorbereid tijdens het boosting proces. En voor de nerveuse spelers: met duo queue ELO boost hoef je het account wachtwoord niet op te geven tijdens het aanschaffen. Alleen de gebruikersnaam zodat de ELO booster contact met je op kan nemen en ranked duo games kan spelen met jou om zo steeds hoger en hoger in de divisie te geraken. Twijfel niet langer. Als je een speler bent die op zoek is naar het verbeteren van zijn/haar ELO terwijl je zelf ranked games kunt spelen, kies hier dan nu voor!

Frequently Asked Questions
What is a duo queue boost?

A duo queue boost is a service that helps you reach your desired rank in the League of Legends ranked ladder. A professional booster will play alongside you, ensuring you achieve your ranked goals quickly and easily.

Why should I purchase a duo queue boost?
How does the duo queue boost process work?
I have more questions. Who can I contact?