LoL Coaching

LoL Coaching

Wij bieden een selectie van coaches aan die enorm veel kennis hebben van League of Legends. Koop nu coaching lessen en wordt op deze manier een professionele speler.

Onze Gemeenschap
Powered by reviewsio

Iets over coaching

Hier bij BoostRoyal beiden wij een selectie aan coaches aan die enorm veel kennis hebben van League of Legends. Zij helpen je om je sterke en zwakke punten te herkennen en zullen je uiteindelijk helpen om een betere speler te worden. Als je een specifieke rol hebt waarin je gecoached wilt worden, maak er dan zeker van dat je een coach kiest met de juiste specialisatie. Als het je doel is om beter te worden betreffende het algehele spel, bieden wij hiervoor ook coaching aan. Wij bieden coaching in verschillende talen aan, dus vind een coach die jouw taal spreekt en begin met de leerervaring. Zodra je de coaching lessen aanschaft, kan je met je coach de beste tijd afspreken om met de sessie te beginnen. Onze coaches zijn zeer flexibel en passen zich aan op jouw schema, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Iets wat wij garanderen is dat wanneer je de vaardigheden begint te leren van onze hoge ELO coaches, dat je bijna meteen een verbetering merkt. Met genoeg coaching kan iedereen van Bronze naar Diamond gaan. Dat is wat ons doel is – om jou de beste speler te maken die je kunt zijn.

Coaching: de snelste weg naar de top

League of Legends is het meest populaire spel in de wereld geworden en het blijft maar groeien. Met alle ingevoerde veranderingen om vaste tijdstippen en het niveau van de game wat groter wordt met elke patch, kan het zijn dat je jezelf een beetje overdonderd voelt met alle kennis die je dient te leren. Dit is waarom wij onze coaching service beschikbaar hebben gemaakt. Net zoals iedere andere sport is de hulp van een coach om je doelen te bereiken enorm belangrijk. Ze coachen je niet alleen in sommige onderdelen van het spel waarvan je niet eens bewust bent, maar zij laten je ook kennis maken met de meest optimale manier om League of Legends te spelen. Onze kennis hebben over de jaren enorm veel kennis vergaard door solo queue ervaring en zelfs competitive ervaring in League of Legends. Zij hebben hun vak geperfectioneerd en willen hun kennis van het spel verspreiden naar elke worstelende speler. Je hoeft niet eens laag in ELO te zijn om meer te leren van onze professionele coaches. Wij hebben zelfs mensen van low Diamond die coaching lessen aanschaften en enorm veel vooruitgang boekten. Om de beste te worden moet je met de besten trainen, dus wacht niet langer. Bestel vandaag een coaching les om de elite speler te worden die je altijd al wilde worden.