LoL Boost

LoL Boost

LoL Clash Boosting

III
Clash details
Please select your current tier, number of wins & boosters
4 Win(s)
2 Booster(s)
Checkout
Total amount
$
49
92
US$ 68,0
Geschatte voltooiingstijd 0-1 dagen
What happens, if games are lost during the clash?
Regardless of any losses, you are guaranteed to receive the full number of games that were purchased. In the event that you are unable to complete the purchased number of wins due to being eliminated from the bracket, you may opt to receive the remaining wins during the next Clash, or request a refund for the remaining wins.
Voorzie ik de Lol Booster van mijn eigen account, of gebruikt hij zijn een account van hemzelf?
Dat is aan jou, Bij de checkout heb je de optie of jij een account hebt voor de Booster of dat hij zijn eigen account moet gebruiken.
Onze kenmerken
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien spelen op jouw account.
VPN-versleuteling
VPN-versleuteling
Uw account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg uw bestelling efficiënt en moeiteloos via de klantenzone.
Gratis extra opties
Gratis extra opties
Aangepaste rollen en kampioenen, VPN en offline modus, zijn standaard aanwezig.
Loyaliteitsbeloningen
Loyaliteitsbeloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashbackbeloningen op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw op ons professioneel ondersteuningsteam 24/7.
Hoe koop ik?
Een moeiteloze rangschikking.
Kies uw favoriete dienst
Selecteer eerst je spel en methode om hogerop te komen. Er zijn verschillende manieren om uw gewenste doel te bereiken. Kies de manier die het beste bij je past.

U kunt altijd met ons praten via live chat als u hulp nodig heeft.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en ongecompliceerd aankoopproces.
Aan de slag
1- Dienst kiezen
Selecteer en pas uw gewenste dienst aan.
2- Volledige betaling
Kies de gewenste betalingsmethode.
3- Rank-up
Volg uw bestelling en live chat met uw booster.
Onze Gemeenschap
Powered by reviewsio

Wat is LoL Clash Boosting?

Clash boosting in LoL is een heel eenvoudige LoL boost Sub service. Het geeft de mogelijkheid voor een League of Legends team, of een inviduele speler, om een High-elo LoL speler om voor jou team te spelen in the Clash games. De deelnemers van de LoL Clash Boosting krijgen de mogelijkheid om de hoeveeleheid Elo Boosters te selecteren en daarbij ook de hoeveelheid games die de eloboosters zouden moeten spelen. De tijdsduur van Clash kan verschillen, in het geval dat er minder games gespeeld hoeven te worden is er een optie om een terugbetaling aan te vragen, Naast dit zijn er meer opties zodat te speler de ultieme gebruikerstevredenheid ervaard. Naast dit alles zorgen wij er ook voor dat de klant een leuke ervaring krijgt door het spelen in High-elo.

Voordelen van LoL Clash Boosting

Clash boosting voor League of Legends bied een grote verscheidenheid van voordelen aan de LoL speler die deze dienst gebruikt. Een van de grootste voordelen is de oplossing voor een team die normalitair een speler zou missen. Naast het feit dat deze dienst ervoor zorgt dat jouw line-up voldoet aan de verplichte hoeveelheid spelers, Is deze BoostRoyal dienst heel erg flexibel en aanpasbaar. De klant kan de hoeveelheid Lol Boosters aanpassen, Dit betekent dat je zelfs als een solo speler 4 mensen van toevoegen aan jouw clash team via deze dienst. Om het maximale comfort aan te bieden, Heb je via onze dienst de optie om je rol te selecteren. Dit betekent dat jij jouw rol voorkeur kan aangeven wat garandeerd dat jij het naar je zin hebt. Als je nog meer informatie zoekt of vragen wilt stellen, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Huur een High-Elo LoL speler voor Clash

BoostRoyal geeft je de optie om de beste LoL spelers te huren om jou te helpen tijdens het spelen van jouw clash matches. We noemen deze service LoL Clash Boosting, omdat het jouw clash team in meerdere aspecten gaat helpen. Zoals hiervoor uitgelegd, het huren van Lol Booster(s) voor jouw clash games kan jouw team helpen met het aantikken van de vereiste 5 spelers, Ook zal deze dienst jou helpen door voor zekerheid te zorgen dat jouw clash team genoeg skill heeft voor het ultieme success. Door te spelen met een High-elo Lol Booster in jou clash games krijg je natuurlijk een hogere win kans maar naast dit zijn er ook andere opties die het nog aantrekkelijker maken. De klant kan bijvoorbeeld een voice connectie aanvragen bij de Clash Booster, dit zal ervoor zorgen dat, naast het winnen van de game, de klant ook nuttige informatie zal krijgen van de Clash Booster. Hierdoor zal de klant League of Legends op een hoger niveau zal gaan spelen. De volgende keer dat je mee doet aan Clash, probeer deze dienst uit en ervaar de exceptionele aanbieding van LoL Clash Boosting, voorzien door BoostRoyal.