LoL Boost

LoL Boost

LoL Clash Boosting

III
Clash details
Please select your current tier, number of games & boosters
4 Game(s)
2 Booster(s)
Checkout
Apply
Total amount
US$ 100,3
US$ 73,8
6.990
Geschatte voltooiingstijd 0-1 dagen
Wat gebeurd er wanneer er een game verloren wordt? Of wanneer je uit de bracket valt?
In zulke gevallen zal je de resterende hoeveelheid wins op toekomstige dagen ontvangen, een alternatief is dat de resterende hoeveelheid wins terugbetaald zullen worden.
Voorzie ik de Lol Booster van mijn eigen account, of gebruikt hij zijn een account van hemzelf?
Dat is aan jou, Bij de checkout heb je de optie of jij een account hebt voor de Booster of dat hij zijn eigen account moet gebruiken.
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hoe koop ik?
An effortless rank-up process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Wat is LoL Clash Boosting?

Clash boosting in LoL is een heel eenvoudige LoL boost Sub service. Het geeft de mogelijkheid voor een League of Legends team, of een inviduele speler, om een High-elo LoL speler om voor jou team te spelen in the Clash games. De deelnemers van de LoL Clash Boosting krijgen de mogelijkheid om de hoeveeleheid Elo Boosters te selecteren en daarbij ook de hoeveelheid games die de eloboosters zouden moeten spelen. De tijdsduur van Clash kan verschillen, in het geval dat er minder games gespeeld hoeven te worden is er een optie om een terugbetaling aan te vragen, Naast dit zijn er meer opties zodat te speler de ultieme gebruikerstevredenheid ervaard. Naast dit alles zorgen wij er ook voor dat de klant een leuke ervaring krijgt door het spelen in High-elo.

Voordelen van LoL Clash Boosting

Clash boosting voor League of Legends bied een grote verscheidenheid van voordelen aan de LoL speler die deze dienst gebruikt. Een van de grootste voordelen is de oplossing voor een team die normalitair een speler zou missen. Naast het feit dat deze dienst ervoor zorgt dat jouw line-up voldoet aan de verplichte hoeveelheid spelers, Is deze BoostRoyal dienst heel erg flexibel en aanpasbaar. De klant kan de hoeveelheid Lol Boosters aanpassen, Dit betekent dat je zelfs als een solo speler 4 mensen van toevoegen aan jouw clash team via deze dienst. Om het maximale comfort aan te bieden, Heb je via onze dienst de optie om je rol te selecteren. Dit betekent dat jij jouw rol voorkeur kan aangeven wat garandeerd dat jij het naar je zin hebt. Als je nog meer informatie zoekt of vragen wilt stellen, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Huur een High-Elo LoL speler voor Clash

BoostRoyal geeft je de optie om de beste LoL spelers te huren om jou te helpen tijdens het spelen van jouw clash matches. We noemen deze service LoL Clash Boosting, omdat het jouw clash team in meerdere aspecten gaat helpen. Zoals hiervoor uitgelegd, het huren van Lol Booster(s) voor jouw clash games kan jouw team helpen met het aantikken van de vereiste 5 spelers, Ook zal deze dienst jou helpen door voor zekerheid te zorgen dat jouw clash team genoeg skill heeft voor het ultieme success. Door te spelen met een High-elo Lol Booster in jou clash games krijg je natuurlijk een hogere win kans maar naast dit zijn er ook andere opties die het nog aantrekkelijker maken. De klant kan bijvoorbeeld een voice connectie aanvragen bij de Clash Booster, dit zal ervoor zorgen dat, naast het winnen van de game, de klant ook nuttige informatie zal krijgen van de Clash Booster. Hierdoor zal de klant League of Legends op een hoger niveau zal gaan spelen. De volgende keer dat je mee doet aan Clash, probeer deze dienst uit en ervaar de exceptionele aanbieding van LoL Clash Boosting, voorzien door BoostRoyal.