Wilde Rift is nu beschikbaar op NA

Riot Games heeft een mobiele versie van hun wild succesvolle competitie van legendes-game uitgebracht in zowel Noord- als Zuid-Amerika. Op 29 maart werd League of Legends: Wild Rift uitgebracht in Noord-Amerika. Alle spelers in Noord-Amerika hebben volledige toegang tot wilde spleet op Android of iOS, en Riot moet doorgaan met een open uitnodiging voor alle spelers om deel te nemen aan de competitie van legendeswereld en cultuur. En, als een recente open Beta-aankondigingstrailer bevestigt het mobiele spel ook beschikbaar voor spelers in Zuid-Amerika.

op pc, competitie van legendes is extreem dicht en concurrerend, het aanmoedigen van spelers om de gerangschikte ladder te ascenderen of zelfs de beste spelers deel te nemen aan esports-toernooien.

Spelers kiezen uit een rooster van kampioenen die zich in verschillende posities specialiseren. De twee teams vechten het dan in een wedstrijd van 5v5, met het uiteindelijke doel om de Nexus-basis van de vijand te vernietigen. Verschillende rollen spelen verschillende posities op het veld, vergelijkbaar met voetbal. Er kan een Jungler drijven, op zoek naar doden op nietsvermoedende vijanden, terwijl mage-personages kunnen proberen de middenbaan te domineren, enzovoort.

Wild Rift is een vernieuwde versie van het originele spel voor mobiele apparaten. Dat is de standaardliftveld; Het aanpassen van een spel als complex omdat dit goed op mobiele apparaten speelt, is echter niet eenvoudig. Het eerste ding dat wilde rift krijgt goed is het vermijden van een van de meest uitdagende aspecten van competitie op pc met behulp van schermprompts en directe pijlen om u te vertellen wat uw kampioen doet, waar ze moeten gaan, en het belangrijkste, waarom u daar gaat. < / p>

Mijn linker duim dient als een virtuele arcade-stick op het scherm, zodat ik mijn kampioen kan besturen. Mijn rechterduim wordt gebruikt om vaardigheden te ontketenen, zoals een enorme laserstraal die massale schade of een hagel van kogels uit mijn pistolen doet die vijanden in mijn omgeving vertragen. De reguliere aanvallen van mijn personage worden ook gecontroleerd door mijn rechterduim en ik kan modifiers introduceren om te bepalen hoe ze worden gebruikt door iconen te tikken zoals "prioriteit geven aan deze vijand" of "focus op minions."

Het vlees- en botten-tactieken zijn vergelijkbaar tussen de PC League of Legends en de mobiele wilde Rift, maar een deel van het gedrag dat ik opgehaalde op de pc-versie ontbreekt. Beweging is een goed voorbeeld; Als ik op pc speel, klik ik constant op en weer in mijn rijstrook, net als een speler die van voet naar voet wordt geschoven tijdens een spel met een hoge intensiteit van Dodgeball of zelfs boksen. Wild Rift, aan de andere kant, is meer een leuke wandeling - in plaats van op mijn muis te klikken, beweeg ik gewoon mijn duim heen en weer.

de onderste regel

Voor elke spelers die in Noord-Amerika wonen en vinden dat ze niet langer het gevoel hebben dat ze het zeer competitieve game op hun pc spelen, kunnen ze nu het Wild Rift-spel downloaden in de App Store van hun gekozen handheld-apparaat. Dit betekent dat u nu kunt spelen League onderweg en de vereenvoudigde versie is absoluut een hoop plezier.