Wilde Rift Dieren Lijst

Wild Rift spelen kan heel leuk zijn als je weet hoe je je kampioen moet kiezen. Dit artikel geeft je wat je moet weten over deze materie.

Wat is het?

Als je in de wereld van gaming zit, heb je misschien al gehoord over League of Legends: Wild Rift. Deze videogame is een online multiplayer arenaspel, en het is het vervolg op het bekende League of Legends, dat in 2009 uitkwam.

In League of Legends: Wild Rift is het kiezen van de juiste kampioen één van de belangrijkste onderdelen van het spel. In dit spel gaat het erom dat spelers de rol aannemen van een onvoorziene 'summoner' die de genoemde kampioen bestuurt, en daarom is het kiezen van de beste kampioen essentieel.

Omdat het kiezen van de perfecte kampioen cruciaal is als je LoL: Wild Rift speelt, kan een tierlijst je misschien helpen om te weten wat je nodig hebt voordat je beslist.

De Wild Rift tier lijst bevat alle kampioenen in het spel, en ze zijn georganiseerd afhankelijk van hoe handig ze voor jou kunnen zijn.

Ook al klinkt een tier list als het antwoord op al je vragen, je moet in gedachten houden dat het kan veranderen met de tijd. Met andere woorden, de huidige tier-lijst kan uiteindelijk anders worden omdat de relevantie en het gemak van de personages kan veranderen.

Weten welke champions de beste zijn, hangt grotendeels af van hoe goed ze kunnen samensmelten met bepaalde items en personages. Het heeft dus niet alleen te maken met mechanische vaardigheden, wat nog een reden is waarom het hebben van een tier list essentieel is.

Wat je moet weten over Wild Rift

League of Legends: Wild Rift is een free-to-play game, en net als League of Legends, is het van Riot Games.

In termen van het aantal spelers dat het speelt, is League of Legends momenteel de bekendste multiplayer online battle arena (MOBA). Om snel veel over het spel te kunnen leren kiezen veel mensen voor WR coaching als een gemakkelijk alternatief voor het spenderen van honderden uren aan het spel zonder enige garantie dat ze aanzienlijk beter zouden worden.

Hoewel het ook een behoorlijk aantal negatieve commentaren heeft gekregen vanwege enkele giftige spelers, blijft het een van de beste opties waarvoor je kunt gaan als je met anderen in een online arena wilt spelen.

De tierlijst voor 2022

Hoewel tierlijsten veranderen, bestaat de lijst voor 2022 uit verschillende categorieën die je in gedachten moet houden. Bekijk ze maar eens:

  • Tier S: immens veelzijdige en krachtige kampioenen
  • Tier A: sterke kampioenen die in veel teams passen
  • Tier B: kampioenen die robuust zijn, maar niet zo sterk als de kampioenen in de vorige tiers
  • Tier C: deze kampioenen zijn niet zo handig, maar ze kunnen goede support characters zijn

Nu je de verschillende tiers begrijpt, bekijk de lijst voor 2022. Onthoud - je kunt altijd je eigen kampioenen kiezen of zelfs je eigen lijst maken!

  • Tier S: Camille, Kayle, Akali, Darius, Sett, Renekton, Fiora, Garen, Riven
  • Rij A: Jax, Pantheon, Jayce, Wukong, Irelia, Rengar, Dr. Mungo
  • Niveau S: Vayne, Kennen, Nasus
  • Niveau C: Tryndamere, Teemo, Singed

Conclusie

Er zijn meerdere kampioenen om uit te kiezen als je Wild Rift speelt. Daarom is het hebben van een tier lijst enorm handig. De makkelijkste manier om naar je droomrang te klimmen is nog steeds het inhuren van een professionele speler om je account snel en efficiënt te boosten terwijl jij achterover kunt leunen en ontspannen. Je kunt je eigen lijst maken en het perfecte karakter kiezen de volgende keer dat je speelt, dus gebruik deze als een gids als je wilt!