Wild Rift: League of Legends voor iedereen

WR: League of Legends lijkt ideaal voor iedereen, omdat het specifiek werkt voor nieuwe of verraste spelers. Op pc is competitie van legendes compact en concurrerend, het aanmoedigen van spelers om de nominale hiërarchie te ascenderen of zelfs de beste spelers deel te nemen aan gamingtoernooien.

Gebruikers kiezen uit een lijst met kampioenen die gespecialiseerd zijn in verschillende posities. De twee groepen vechten het dan uit in een 5v5-wedstrijd, met het algemene doel om de Nexus-basis van de vijand te vernietigen. Specifieke scenario's spelen verschillende posities op het veld, vergelijkbaar met voetbal. Een Jungler drijft rond, op zoek naar doden op onvoorbereide vijanden, terwijl mage-spelers proberen de middenbaan te domineren, enzovoort.

Wild Rift is een vernieuwde versie van de originele versie voor mobiele apparaten. Het is een eenvoudige ultieme keuze, maar het aanpassen van een spel als complex, omdat dit goed op mobiele apparaten kan spelen, is niet eenvoudig. Het eerste ding dat Wild Rift rechts krijgt, wordt het vermijden van een van de meest uitdagende aspecten van competitie op pc met behulp van schermwaarschuwingen en directe pijlen om u te vertellen wat uw titelhouder doet, waar ze gaan, en het meest aanzienlijk, waarom u daar gaat.

de reis naar de competitie

Wild Rift is niet alleen voor nieuwkomers. Mensen die Legendes op pc voor langere periodes hebben gespeeld, dateert u terug naar de vroege dagen van het spel, spelen nog steeds het spel tot nu toe. Ze zijn getuige geweest van de evolutie van runen, waren getuige van de release van Xin Zhao en speelde honderden games.

League of Legends is nog steeds een van de favoriete spellen tussen verschillende individuen; Veel mensen vinden het echter extreem tijdrovend.

Wild Rift, aan de andere kant, vangt ongeveer 90% van wat mensen leuk vinden aan de pc-versie, zoals de fancy-toetsenbordcombinaties. Er is echter niets als het ontketenen van een krachtige laserstraal op een groep tegenstanders en het vernietigen of opladen in het tegengestelde team met een grote rush en stun. Het plafond van de bekwaamheid is kleiner, dus de hoogte is niet zo hoog als in de hoofdversie, maar aan de positieve kant is wilde rift veel meer benaderbaar dan de legendes.

Het is ook vastgelopen met tutorials die betrekking hebben op alles, van hoe u uw doel en aanval kunt kiezen tot het omgaan met grotere doelstellingen. Dit zijn concepten dat PC-spelers alleen moeten achterhalen, maar wilde rift doet het allemaal voor jou. De oriëntatie en trainingsstudies zijn snel en gemakkelijk te volgen en compleet om mensen te helpen een kampioen te kiezen.

de onderste regel

In bed of tijdens het ontspannen in het bad, kunnen mensen een spel van 20 minuten spelen. Sommige van de meer intense kenmerken van de pc-versie zijn verwijderd en de tekstcontact is vervangen door een veelzijdige verzameling vooraf gemaakte pingmeldingen voor bijna elke situatie. Het spel waarschuwt ons ook subtiel wanneer belangrijke doelstellingen het naderen, ons laten weten wanneer we Baron Nashor kunnen vernietigen en zijn krachtige buff krijgt, of concurreren met het tegengestelde team voor de controle van de rivier de Dragon.

Vandaar dat het duidelijk is dat Wild Rift: League of Legends het ideale spel is voor iedereen die op zoek is naar een vermakelijke en boeiende game-ervaring.