Wild Rift 2023: Tips voor efficiënt levelen en winnen

Als je van Wild Rift houdt, maar meer uitdaging nodig hebt, dan zijn ranked games de manier om te spelen. Ranglijstwedstrijden kunnen behoorlijk intimiderend aanvoelen en je moet er wat voor doen om je te kwalificeren, maar de beloning is eeuwige roem en superioriteit (als je kunt winnen, natuurlijk).

Zoals het er nu voor staat, moet je level 10 halen om je te kwalificeren voor ranked wedstrijden in Wild Rift en als je daar eenmaal bent, heb je heel wat vaardigheden nodig als je wilt domineren en de rangen wilt beklimmen.

Hier zijn vijf toptips om snel te levelen en wedstrijden te winnen in Wild Rift in 2023.

Voltooi de uitdagingen

Een van de snelste manieren om ervaring te verdienen, je ranking te verhogen, bonussen te verdienen en door de levels te komen, is door zoveel mogelijk uitdagingen te voltooien. Er zijn elke dag nieuwe uitdagingen beschikbaar voor elke speler- door ze allemaal te voltooien kun je je door de lagere levels heen worstelen en de rankings behalen die je nodig hebt om competitief te zijn in je wedstrijden.

Je kunt ook wekelijkse uitdagingen voltooien en er zijn vaak speciale bonusuitdagingen beschikbaar voor extra winst. Deze zijn vooral belangrijk als je Wild Rift voor het eerst begint te spelen, omdat ze je levels verhogen en je waardevolle vaardigheden en tips leren die van pas komen als het competitief wordt.

Vergeet niet om je beloningen te claimen en het uitdagingenblad te vernieuwen om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen.

Optimaliseer je instellingen

De volgende belangrijke tip voor iedereen is het beheren van je instellingen om je leven gemakkelijker te maken. Maak het jezelf niet moeilijk door zoiets simpels als het aan- of uitzetten van instellingen. Wedden dat de beste spelers dat zeker niet doen!

Er zijn een paar instellingen die het waard zijn om te veranderen (meer informatie vind je hier), maar de belangrijkste zijn:

  • Schakel meldingen en uitnodigingen uit tijdens het spelen.
  • Zorg ervoor dat je microfoon aanstaat zodat je met teamgenoten kunt communiceren.
  • Pas de besturing aan om de beweging van je personage te volgen.
  • Stel je richtbesturing in op wat voor jou het prettigst werkt.

Dit zijn basiswijzigingen die de gameplay oneindig veel gemakkelijker maken en je uiteindelijk zullen helpen om meer wedstrijden te winnen en je ranking te verhogen.

Haal het meeste uit Fortitude op de ranglijst

Je Ranked Marks helpen je om je vooruitgang op en neer te volgen tijdens je Wild Rift-ervaring. Hoe hoger je ranking, hoe meer kansen je hebt en hoe beter je kansen zijn om te winnen.

U verhoogt uw Ranked Marks door wedstrijden te winnen, maar u kunt ze ook verliezen als u in bepaalde wedstrijden een nederlaag lijdt. Een manier om jezelf te beschermen tegen het verliezen van Ranked Marks is door Ranked Fortitude te bereiken .

Dit is in wezen een beloning voor consistentie. Als je goed speelt, overwinningen weet vast te houden en een team op sleeptouw weet te nemen ondanks slecht presterende teamgenoten, is je ranglijst beschermd. Doe er alles aan om dit voor jezelf veilig te stellen en doe niets waardoor je het zou kunnen verliezen. Je kunt het verliezen door halverwege het spel te stoppen of door opeenvolgende verliezen.

Het is ook goed om te begrijpen hoe de ranglijst werkt en wie met wie kan spelen, omdat het je in een betere positie brengt om met vrienden te spelen en een beter team samen te stellen.

Kies de juiste personages

Net zoals spelers uniek zijn, zijn de personages in Wild Rift gameplay niet hetzelfde en het kiezen van de juiste personage die bij jouw speelstijl past, zal een enorme invloed hebben op hoe effectief je kunt levelen en hoe gemakkelijk je kunt winnen.

Er zijn online veel inzichtelijke personagegidsen te vinden van ervaren gamers en de personages in Wild Rift lijken erg op die in League of Legends.

Je kunt veel personages kopen via de in-game winkel en sommige worden beloond voor het voltooien van uitdagingen.

Leer de tierlijst kennen

In aanvulling op het vorige punt is de lijst met personages van onschatbare waarde om je te helpen je winstkansen op bepaalde niveaus te optimaliseren.

Er zijn vier niveaus voor elke lane en rol in het spel:

  • S: Het meest veelzijdige en krachtige personage of personages in die lane.
  • A: Een sterke tweede keus voor de personages van niveau S, maar met minder nut.
  • B: Ze dragen het spel niet, maar kunnen nuttig zijn voor bepaalde doelen.
  • C: Nuttig in sommige teamcombo's, maar niet de beste keuze voor de lane.

Bekijk de volledige 2023 tier list voor Wild Rift voor meer inzicht.

Samenvatting

Efficiënt levelen en meer overwinningen behalen doe je door te trainen, oefenen en slimme keuzes te maken. Deze vijf tips kunnen je op weg helpen!