Wijzigingen Coming to League of Legends in 2021

League of Legends is een online multiplayer game die oorspronkelijk werd uitgebracht voor Microsoft en MacOS-systemen. Sinds de introductie aan gamers over de hele wereld, hebben veel van de progressie en verbeteringen van het spel gezien. In de komende maanden, 2021 wordt weer een mijlpaal voor League of Legends als er zullen een aantal belangrijke veranderingen.

Wat zijn de veranderingen?

Fans van League of Legends hebben gewacht voor het Seizoen 11 bijwerken en het lijkt erop dat Riot Games is klaar om te leveren!

Wijzigingen die door de League of Legends te verwachten zijn onder andere:

Nieuwe producten - Spelers kunnen verwachten dat nieuwe Mythic en Legendary items op hun missies. Hoewel de wijzigingen niet zijn gepland tot 2021, heeft Riot Games duidelijk gemaakt dat het gaat om een ​​trial and error als ze nog moeten bevestigen of te controleren of alle nieuwe items zijn karakter compatibel.

Uitdagingen - De spelers van League of Legends kunt verwachten dat nieuwe jungle uitdagingen aan te pakken. Spelers die nieuw zijn voor League of Legends gaan naar de jungle te genieten van een beetje meer dan de bestaande League of Legends-spelers. Waarom? De verbetering van de jungle is bedoeld om nieuwe spelers te begrijpen League of Legend gameplay.

Andere wijzigingen in de jungle onder andere het wijzigen van de wezens te vinden in bijvoorbeeld het wijzigen van de weerstand schepsel. Items zijn ook verwijderd uit de jungle.

Deze veranderingen zijn al lang op zich laten wachten. Om een ​​goede start van de volledige nieuwe seizoen van League of Legends, Riot Games ervoor te zorgen dat het nemen van de lancering stuk voor stuk.

Character Verbeteringen - Afhankelijk van de personages, kunnen spelers verwachten dat aanpassingen in hun vaardigheden en krachten. Het is belangrijk om te onthouden dat, terwijl de personages zijn gewijzigd, ze moeten nog items en experience points om er te komen.

Waarom doen ze Matter?

De lancering van het seizoen in wijken helpt Riot Games ervoor te zorgen dat de wijzigingen en verbeteringen hebben geen invloed op de gameplay. Bijvoorbeeld, League of Legends-ontwikkelaars is bezig met een grondige herziening van voorwerpen en ze te vervangen door nieuwe. Er is echter geen garantie dat deze items bestaande personages en boosts van invloed kan zijn.

Dit is de reden waarom Riot Games is het creëren van pre-lanceringen en wijzigingen. Dit laat de game-ontwikkelaars zien hoe items reageren, en het laat de belangrijkste spelers feedback te geven aan ontwikkelaars.

The Big Reveal

League of Legends is al sinds 2009. Zo nu en dan zijn er wijzigingen die het spel gebruikerservaring te verbeteren en trekken in de drukte en het spel aantrekkingskracht te verhogen. In het verleden heeft Riot Games hype rond belangrijke veranderingen gegenereerd, plagen van karakter verbeteringen, en de kaart verandert. Spelers kunnen altijd op zoek naar hints over wat komen gaat, maar niemand weet echt de volledige ervaring, totdat zij het nieuwe seizoen te spelen.

Verwachten dat hetzelfde voor 2021. Met de geschiedenis aan uw kant, kunt u slecht updates die een nog betere ervaring te verwachten. Zelfs met de pre-lanceringen, is het onmogelijk om te weten wat Riot gaat doen met de feedback van de spelers.

Het aftellen naar 2021 is begonnen!

More posts