Wie zijn de beste League of Legends Top-Laner Players?

De Liga van World Championship Legend's play-in fase is ingesteld om te beginnen op 1 e Oktober in Seoul. Deze fase bestaat uit 12 teams die strijden tegen elkaar om een ​​plek in de finale vier te winnen bij premier toernooi van het spel.

De kwaliteit van een top-Laner speler binnen een team kan maken of de prestaties van het team is in staat om te leveren, en de gevolgen wereldtitel breken droomt van het team. Om deze reden hebben we afgebroken een aantal van de beste top-Laner spelers op het roster.

Wie zijn de beste LoL Top-Laner Players?

Hier zijn onze oogsten voor de beste top-Laner spelers die met elkaar concurreren in het kampioenschap:

Song "Smeb" Kyung-ho, KT Rolster

Aan het begin van de professionele spelen Smeb's, werd hij beschouwd als een van de slechtste professionele spelers in het geheel van de Zuid-Koreaanse scene. Toch opnieuw uitgevonden hij zich op de KOO Tigers. Als gevolg daarvan heeft het verhaal sindsdien veranderd.

Hij zette zich tot een van de sterkste spelers in Zuid-Korea. Veel mensen worden beschouwd als een manusje van alles terwijl ze een dertien ongelukken. Dit is niet het geval voor Smeb. Hij is buitengewoon een meester in alle markten thuis en staat bekend om zijn ongelooflijk flexibel.

Het enige wat het stoppen Smeb van vestigde zich na niet de top-Laner ooit om te spelen het spel is de Summoner's Cup.

Kim "Kiin" Gi-in, Afreeca Freecs

Kiin's optredens in de 2017 Kampioenschappen van de liga Summer Split in Korea zette hem op de radar als een speler om op te letten. Kiin werd later opgepikt door de Afreeca Freecs, waar hij in een moeilijke positie van het vullen van de grote schoenen achtergelaten door Jang “Marin” Gyeong-hwan werd geplaatst. Velen hadden verwacht Kiin om slechte prestaties te leveren.

Echter, trad hij het tegendeel en kreeg de erkenning die hij zeer verdiend. Na zijn uitstekende prestaties, wordt hij nu beschouwd als een van de beste top-Laner spelers in Zuid-Korea. Hij heeft zich gevestigd als een goed afgeronde speler en heeft de mogelijkheid om de rol die hij is toegewezen in elk Afreeca ontwerp effectief uit te voeren als een top-Laner, het maakt niet uit.

Hij wordt beschouwd als een cruciaal onderdeel van grijpt Afreeca vanwege zijn uitzonderlijke teamfight targeting. Hij geeft ook Afreeca met de mogelijkheid om ontwerp swaps op het laatste moment dankzij zijn unieke flexibiliteit.

Kim "Ssumday" Chan-ho, 100 Thieves

Ssumday zelf geassimileerd zeer goed in Noord-Amerika sinds de eerste wordt gezet op de radar in 2017. Net als Rookie, die speelt voor Invictus Gaming in China, heeft Ssumday leerde snel de taal van zijn thuisland. Hij kwam naar Noord-Amerika, zonder veel kennis van het Engels. Maar hij is nu in staat om interviews af te nemen in het Engels.

Ssumday is altijd beschouwd als een fantastische top-Laner. Echter, velen hebben zijn potentieel, omdat het spelen in Noord-Amerika vergeten.

Toch is het kaliber van de speler die Ssumday kunnen presteren op moet nog worden losgelaten. Hij is echt een superster speler die hoeft alleen 100 Dieven aan rally achter hem dit oktober tot en met sommige golven in Zuid-Korea te maken.