Wie zijn de beste League of Legends Mid-Laner-spelers?

De competitie van het wereldkampioenschap van Legend lijkt nooit teleur te stellen en is altijd vol met het beste talent van over de hele wereld. Desalniettemin, het midden van het midden van dit jaar dat het toernooi is uitgerust met misschien een van de beste die we al een tijdje hebben gezien.

Het zwembad is gevuld met superster veteranen evenals jonge machthouders, waardoor het midden van de rijstroken de meest uitdagende rol om naar beneden te halen. Elk team vertrouwt op deze rol, of het team bestaat uit nutsgerelateerde spelers of flitsende playmakers.

Wie zijn de beste spelers Mid-Laner?

Hier zijn enkele van de beste mid-laners die op weg zijn naar de Legends Worlds Championship:

G2 esports 'caps

Het is niet moeilijk om te zien dat caps het levenskracht van Europa zijn beste team is geweest dit seizoen. Hij wordt beschouwd als de beste mid-laner in het westen terwijl hij deze zomer de meeste consistentie heeft uit elk lid van het team.

De 2020 Summer Split was niet erg dominant voor G2 in vergelijking met andere seizoenen. Het hele team eindigde met een record van 11-7. De selectie van het team heeft gedurende de hele splitsing een verscheidenheid aan momenten van zwakte gedeeld. Caps was echter de enige uitzondering hierop en moest eigenlijk de rest van zijn teamgenoten dragen.

De play-offs zag caps worden een nog sterkere speler om zijn team een ​​ander LEC-kampioenschap te brengen. Desalniettemin hopen fans dat de rest van het team hun eigen gewicht trekt, zodat caps niet zoveel zwaar tillen op de werelden hoeven te doen. Dit komt omdat de competitie veel feller in Shanghai is in vergelijking met het Calibre of Competition in Europa.

Damwon Gaming's ShowMaker

Showmaker, op 20 jaar oud, wordt gezien als een van de supersterren van Damwon Gaming. Hij is uitgerust met enkele van de beste mechanische vaardigheden die veel mensen nog moeten zien. Bovendien had hij een 16 KDA, terwijl in de 2020 Lck Summer Split, met slechts 29 sterfgevallen in al zijn 39 wedstrijden, die geestelijk is.

Hij is ongelooflijk sterk in het vroege spel, zoals veel top-tier koreaanse middenlaners. Hij behaalde het hoogste goudverschil van iemand anders in slechts tien minuten op basis van Korea. Gemiddeld bereikte hij ook de grootste schade aan kampioenen per elke 60 seconden dan enige andere mid-laner die aanwezig is in de competitie.

Top Esports 'Knight

Veel analisten en fans geloven dat Knight op dit moment de beste league-speler zou kunnen zijn. Op slechts 20 jaar oud is de Superstar uit China een van de meest veelbelovende individuele talenten bij werelden en heeft gezegd dat het de LPL had overgenomen, samen met Top Esports.

Hij kreeg een league-leidende 7,2 kDa in de laatste splitsing, evenals een ongelooflijke 75,6 procent van de kill-vertegenwoordigingssnelheid. Bovendien werd dit allemaal bereikt in wat wordt gezien als een van de meest bloedige en concurrerende regio's in de wereld.

Dit is volgens de site van de competitie statistieken die de