Wie zijn de beste League of Legends Ad-Cardries?

De Legends League heeft een repuoltend rond Marksmen. De laatste paar seizoenen hebben een bottom-line gezien die bewonderde bruisers, tanks en magiërs wordt weergegeven. Desalniettemin zijn de advertentie met lange bereik aanwezig aan de bovenkant van de huidige meta.

Wie zijn de beste lol ad-carrie-spelers?

Hier zijn onze picks voor de beste ad-carrie-spelers binnen de Legendes:

senna

Een regel die in het algemeen wordt gevolgd, is dat de nieuwere releases meestal een hogere winstrage hebben. Dit kan te wijten zijn aan overweldigde en overbelaste kits. Senna is het perfecte voorbeeld van deze regel.

De sterke punten van Senna hebben haar gezien dat ze een sterkere ad-carry werd, ook al was ze aanvankelijk ontworpen als ondersteunende kampioen. Dit is het resultaat van haar hoge basisschade, schaalaanvackassortiment en sterke advertentie uit haar Q - Piercing Darkness.

Combineren van deze kenmerken met de veiligheid die wordt geleverd door vloek van de zwarte mist die aanwezig is tijdens teamgevechten en in de baan, het is geen verrassing dat ze wordt gezien als een lastige kampioen aanwezig in de huidige meta.

Miss Fortune

Miss Fortune staat bekend als een sterke schalende ad-carry. Ze is echter ook ontworpen met een paar functies die onorthodox zijn voor haar rol als Marksman. Een van de beste aspecten van Miss Fortune is haar rijstrookcontrole.

Tegenstanders weten niet hoe ze de dubbel-ups van Fortune en E traag kunnen benaderen gedurende de hele landingsfase. Dit stelt haar in staat om een ​​gouden en kill-voorsprong op te bouwen in de vroege stadia. Hoewel dit een krachtige functie is, zou je meestal niet vinden dat een MF de controle over het spel kan nemen met slechts dit vermogen.

Het is echter gebruikelijk om Miss Fortune in combinatie met een ondersteuning te vinden die even agressief is. Met deze ondersteuning kan een bot rijstrookvoordeel optreden. Een ondersteuning die in deze categorie past, bevat zyra of merk.

Eén kenmerk dat alles aftoont, is dat Miss Fortune het vermogen heeft om een ​​teamgevecht te winnen. Dit kan optreden bij een goed geplaatste kogeltijd.

vayne

Vayne is ontworpen met ongelooflijke mogelijkheden. Deze omvatten relatieve veiligheid in rijstrook, late-game-DPS en dubbel potentieel. Al deze aspecten naar het ontwerp van Vayne zorgen ervoor dat de ad-carry een verbazingwekkende all-rounder is. Dit wordt gezien om haar reden te zijn om te schijnen in een stel verschillende omstandigheden.

Het ultieme geheim om alle voordelen te verkrijgen die Vayne biedt, is om te ontspannen terwijl in de vroege stadia van het spel. Het is essentieel om naar schaal te kijken. Maak gebruik van het razade van een Guinsoo en een mes van de geruïneerde koning. Na het grijpen van deze is het tijd om de stijl in te schakelen.

Tijdens het spelen met Vayne is het ook van vitaal belang om te onthouden om uw team te ondersteunen rond de belangrijkste doelstellingen, zoals u gewoonlijk zou doen. U moet echter ook naar Duels kijken met een en elke kampioen die u in contact komt in een 1v1.

Bijhouden aan dit basiskader zal waarschijnlijk resulteren in het verkrijgen van de beste resultaten van het spelen met Vayne. Je kunt het hele spel in je handen hebben zodra je het late spel bereikt. Dit komt door de enorme DPS die wordt geleverd door zilveren bouten.