Welkom Summoners!

Zoals je misschien al weet is alleen de site nieuw en niet de ervaring. Door onze oude site stil te leggen, zijn we erin geslaagd ELO een boost te geven op een geheel nieuw niveau. Om dit te doen, hebben we het volgende gedaan. Allereerst hebben we een nieuw mechanisme aan onze site gegeven als kern. Het is nu in staat om een ​​groot aantal klanten op hetzelfde moment probleemloos te verwerken. We hebben ook het aantal ondersteuningen verhoogd, wat betekent dat het ondersteuningsteam van nu af aan zal proberen u zo snel mogelijk te helpen en te helpen via livechat of e-mail. Als u een vraag heeft over ELO-boosting, aarzel dan niet om dit te vragen.

Naast het verbeteren van het supportteam, dat perfect samenwerkt met het kernsysteem van de site, hebben we nog een aantal andere dingen gedaan om de gebruikerservaring te verbeteren. Het duidelijke nieuwe ontwerp ziet er beter uit maar maakt het tegelijkertijd gemakkelijker om op de site te navigeren. We hebben ook de structuur van de site gewijzigd. Vóór het herontwerp was het een eenvoudige maar veilige ELO-boostingswebpagina. De vernieuwde structuur maakte het nu mogelijk om waardevolle inhoud op de hele site te plaatsen. U zult deze inhoud zeer nuttig vinden als u ELO-boosting nieuw vindt, of als u geïnteresseerd bent in wat we doen bij BoostRoyal.com om u deze geperfectioneerde services te bieden.

Ondanks de herwerking, onze hoofdidee en de geest van Boostroyal hetzelfde gebleven. Prioriteit van klanten bleef een van onze belangrijkste prioriteiten. We streven naar een hoge klanttevredenheid. Ons doel is om elke klant zich uniek te laten voelen en alle aandacht te geven die ze verdienen. Het ELO-boostingteam beschouwt zijn functie als zeer belangrijk en zij voelen zich zowel financieel als mentaal beloond na het voldoen aan elke klant.

Op dit moment biedt BoostRoyal 2 soorten services bij ELO-boosting. Ten eerste is divisie stimuleren waarmee de klant gegarandeerde tier en divisie te kopen en de tweede is winboost waardoor het gewenste aantal winsten te kopen. U kunt meer lezen over deze services en ELO stimuleert zichzelf op de hoofdpagina of in het menu Boostservices.