Welke rangen kunnen samen spelen in valorant?

Valorant, Riot Games 'First Shooter Game, afgelopen zomer vrijgegeven in juni 2020, stelde niet teleur met de League of Legends (LOL) die de bar in het afgelopen decennium hoog had geplaatst. Er is al veel hype over het spel, gespeeld als een first-person tactical shooter-game bestaande uit een team van vijf spelers. Het spel maakt al golven als esport. Laten we in enkele van de game-hoogtepunten duiken en een aantal inzichten in het rangorde-systeem krijgen.

Hoe wordt een gerangschikte valorant-speler

Voordat u competitieve gerangschikte matches in valorant kunt spelen, moet u 10 wedstrijden in de casual, niet-gerangschikte modus voltooien. Zodra een speler een rang bereikt, openen nieuwe kansen van het spel met acht Tier-niveaus die bijdragen aan de sensatie van het spel. Dit is waar de actie en doelen zijn voor elke enthousiast van een schutterspel. Wat geweldig is aan deze nieuwste toevoeging aan het Shooter-game-genre is dat het speelveld is geschud en tot op zekere hoogte geëgaliseerd, laat dit nieuwere spelers binnen bij de actie en bereiken mogelijk hogere ranglijst.

Valorant Ranking System

De oorspronkelijke plaatsing van een speler en lagere rankniveaus zijn afhankelijk van de individuele prestaties en vaardigheden van een speler. Individuele prestaties worden minder belangrijk omdat een speler de rangen klimt waar de ranglijst begint te worden beïnvloed door het algemene teamspel, wint en verliezen.

Als we willen begrijpen welke rangen samen kunnen spelen in het spel, het beste om te beginnen met een kort begrip van het rangorde-systeem. Hoe snel je oploopt de ranglijst Ladder is gebaseerd op je overwinningen. Valorant heeft acht-tier niveaus. Rankniveaus beginnen met ijzer en ga helemaal tot op stralende (voorheen belorant). Elke laag, behalve de laatste twee, heeft drie rangen, b.v. de platina-tier is verdeeld in drie rangen: platina 1, platina 2 en platina 3.

Als u alle subcijfers in elk van de acht rijen optellen, krijgt u in totaal 20 rangen waaraan spelers kunnen werken. Uw ranglijst kan deze niveaus op en neer fluctueren, afhankelijk van het aantal overwinningen of verliezen. Hoewel individuele uitvoering enige invloed heeft in het spel uiteindelijk op de lange termijn, wordt de rang bepaald door het aantal overwinningen. De valorant-lagen zijn:

IJzer, brons, zilver, goud, platina, diamant, onsterfelijk en de hoogste rang, straliant.

Welke rangen kunnen samen spelen in valorant?

De huidige valorant ranking verhoogt een behoorlijk roer tussen de spelers. Geclassificeerde spelers kunnen teams maken van vijf leden voor spelers binnen drie rangen van elkaar. Het eerdere valorant-ranking-systeem betekende dat spelers een team kunnen vormen met andere spelers zes rangen buiten hun eigen rang, bijvoorbeeld spelers van ijzer, brons en zelfs zilver kunnen een team van vijf leden maken en samen spelen.

Riot heeft de schroeven op rangschikking aangescherpt om het concurrentievermogen van het spel te handhaven. Natuurlijk, voor vrienden die genoten van de flexibiliteit om met elkaar te spelen buiten dit nieuwe criterium, kan het wat aanpassen aannemen. Van Act III kunnen spelers niet langer in de rij staan ​​met vrienden van binnen een zes ranglijst.

We zullen waarschijnlijk wijzigingen in het huidige rankingssysteem zien, omdat RIEL-GAMES altijd heeft gewerkt aan het opnieuw plaatsen van dingen volgens de feedback en input van de spelers.

Check out our VALORANT boosting and VALORANT Smurf Account services now