Wat zijn de zeldzaamste Valorant Skins?

Als je ooit Valorant hebt gespeeld, begrijp je waarschijnlijk al de belangrijke rol die skins spelen. Door je te helpen gepersonaliseerde wapens te maken, maken ze de spelervaring meeslepender en persoonlijker.

In dit artikel bespreken we zeven van de zeldzaamste Valorant-skins.

Arcane Sheriff

Deze skin claimt de eerste plaats op deze lijst als de zeldzaamste Valorant skin.

Riot Games, de maker van Valorant, lanceerde zijn Netflix-serie "Arcane" in het laatste deel van 2021 en in november van dat jaar werd de Arcane Sheriff skin uitgebracht om deze serie te promoten.

Het is een unieke skin en is ontworpen om te lijken op het favoriete wapen van een van de hoofdrolspelers in de serie, Jinx. De grijp- en schietanimaties zijn aangepast zodat ze precies zo aanvoelen als Jinx.

Golfzoeker Shorty

Wavefinder Shorty werd begin 2022 geïntroduceerd als unieke beloning voor Twitch Prime-leden.

Deze skin heeft een matzwarte achtergrond met zilveren en gouden motieven. Het is ongebruikelijk in de zin dat geen enkel ander item in het videospel een ontwerp als dit heeft. Het is de eerste in zijn soort, waardoor het een uiterst zeldzame en gewilde skin is.

Er is echter treurig nieuws als je hoopt deze skin te bemachtigen: hij is niet langer verkrijgbaar.

De Champions '22-collectie

Goud en rood zijn de kenmerkende kleuren van de Champions 2022-collectie. De collectie bestaat uit de Butterfly Knife (5350 VP) en de Phantom (2675 VP) en werd gelanceerd om de 2022 VCT Champions te vieren. Hij is echter niet meer verkrijgbaar.

Een van de leuke dingen aan deze skin is dat 50 procent van alle opbrengsten van de aankoop van deze zeldzame skin naar een goed doel ging.

Ruin huiden

De Ruin-collectie, een favoriet onder gamers, is sinds het debuut van de game in talloze collecties te vinden. De skin heeft een vorstelijk ontwerp met een rode kristallen glans die je zeker in beweging brengt.

Deze collectie werd beschikbaar op 13 oktober 2020 als onderdeel van Ignition Episode 1 Act 3 en biedt skins voor wapens zoals Vandal en Marshal. Het bevat ook een van de belangrijkste wapens van Valorant - de Ruin Dagger.

Wil je een attent cadeau kopen voor de fanatieke gamer in je leven? Stuur hem of haar dan een Valorant cadeaubon?

Koninkrijk skins

Deze skins van Valorant zijn ook niet nieuw. Ze zijn gelanceerd in juni 2020 en bevatten een fantastische set wapens, waaronder messen in een metallic zilveren kleur. De collectie is belangrijk omdat het de allereerste Battle Pass was met een mes.

Hivemind-collectie

Deze skins hebben een duidelijk buitenaards ontwerp, vergelijkbaar met een insectenkorf, en bevatten metaal vol met paarse buitenaardse smurrie. De Hivemind-collectie bevat wapens zoals:

  • Ares
  • Kort
  • Vandaal
  • Scepter

Shorty was in wezen een beloning voor het voltooien van een episode, terwijl Vandal en Spectre respectievelijk op level 25 en 5 beschikbaar waren. Ares kon worden verkregen vanaf level één. De belangrijkste beloning voor het voltooien van deze Battle Pass is een Knife, die je kunt ontgrendelen op level 50.

Couture collectie

De volgende op onze lijst is de Couture Collection, die is geïnspireerd op de modehuizen in Parijs en Milaan. De skins in deze collectie hebben minimalistische markeringen op een ivoorkleurige achtergrond die doen denken aan de mode van de jaren zestig, waarin ook diermotieven voorkomen.

Deze zeldzame Valorant-skins, die in juni 2020 werden gelanceerd, waren bedoeld voor de Bulldog, Stinger, Frenzy en Marshal.

Polyfox-collectie

Deze vachten portretteren vosachtige kenmerken. Er is een geometrische stijl gebruikt om de vossen op de wapens te illustreren, wat resulteert in opmerkelijk symmetrische ontwerpen. Deze collectie werd beschikbaar in augustus 2020 en bevat skins voor Guardian, Bulldog, Judge en Sheriff.

Slotopmerkingen

Valorant draait niet alleen om vaardigheid en gameplay, maar ook om personalisatie, wat mogelijk wordt gemaakt door unieke skins. De collecties op deze lijst zijn ontworpen om verder te gaan dan alleen customization, maar kunnen worden gebruikt als symbool van prestatie, toewijding en inzet.

Of je nu de Ruin Collection of de extreem zeldzame Arcane Sheriff hebt, je kunt genieten van exclusiviteit en erkenning door de community.

Als je hoopt je Valorant ranking een boost te geven en nieuwe skins te verkrijgen, dan is het goede nieuws dat wij je kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op met BoostRoyal voor meer informatie!