Wat leidde tot de val van Cloud9 in de 2020-LCS Summer Split?

Voor de langste tijd, Cloud9 heeft de top van de LCS gedurende 2020 geweest Echter, de Amerikaanse super-team vertoonde tekenen van zwakte in de zomer Split.

Cloud9 had een fantastische start van de 2020 LCS Summer Split. Het team won zijn eerste negen wedstrijden en overeenkwam met de ongelooflijke snelheid bereikte het team in de lente split, waarbij Cloud9 de rest van de competitie volledig platgewalst.

Iets leek erg af met het team na wordt tentoongesteld in de eerste round-robin in de zomer Split. Dit alles heeft geleid tot het team ervaren van een aantal schokkende verliezen en waarvan de eerste 0-2 weken in meer dan twee jaar.

Hoewel Cloud9 een plaats in de play-offs heeft beveiligd, lijkt het alsof de uitdagers, Team SoloMid en Team Liquid, kan ernstige concurrentie die Cloud9 kon stoppen van het nemen van het huis van de LCS trofee. De twee teams zijn op zoek naar heel sterk in de competitie te zijn, en hebben zowel geslagen Cloud9, terwijl in de tweede helft van de split is.

Wat zijn de redenen voor Cloud9's Downfall In de 2020-LCS Summer Split?

Beide ventilatoren en analisten waren geschokt over Cloud9 de eerste verliezen van de Summer Split. Toch werden deze verliezen niet erg serieus genomen door de hele gemeenschap.

In dit stadium, het leek alsof Cloud9 is nieuwe strategieën en composities testen. Het leek wel een manier voor te bereiden op de hardere concurrentie dat het team was waarschijnlijk gezicht op het internationale toneel later dit jaar. Echter, de prestaties van het team nog steeds begon zich zorgen te maken fans.

Yasin 'Nispy' Dinçer uitgelegd waarom hij dacht dat Cloud9 is momenteel worstelen in een interview met de InvenGlobal . De mid-Laner legde uit dat hij geloofde dat het gebrek aan agressie de reden voor de resultaten van het team veroorzaakt. Nispy beweerde ook dat het team niet aan het spelen was zo gek als zij doorgaans doet.

Een deel van het gebrek aan prestaties van Cloud9 zou kunnen zijn dat er verschillende meningen binnen het team van wat goed is voor het team en wat goed is in de huidige meta. De antwoorden van de ploeg zo op picks van hun tegenstanders hebben niet zo goed geweest als het vroeger was.

Een van de teamleden ook beweerd dat een reden voor de val van het team dat iedereen gevechten meer zou kunnen zijn in gaasdoeken dan tijdens het spelen in de LCS wedstrijden. Dit kan een deel van de reden waarom de Cloud9 team heeft een slechte lezen op de meta zijn.

huidige prestaties Cloud9 is anders dan wat iedereen is gewend aan het zien. Het gebrek aan vertrouwen doorkomt tijdens het uitvoeren van de Rift.

Toch is het team is nog steeds gezien als de favorieten worden door velen gezien als de splitsing te winnen. Dit is echter sterk afhankelijk van als het team in staat is om het ritme terug te vinden. Het potentieel van Cloud9 is nog steeds een sterk team te verslaan, zelfs al is de concurrentie binnen de LCS drastisch is toegenomen tijdens de 2020 Summer Split.

Cloud9 is nog op zoek om terug te krijgen een groot deel van hun vertrouwen in de laatste week van de zomer split. Dit is waar het team gaat tegen Counter Logic Gaming en Dignitas te worden geplaatst.