Verwachtingen voor 2021 lcs

2021 lijkt een enorm seizoen voor LCS te zijn. Talloze teams zijn uiteengezet om hun roosters te herbouwen met grote sterren voor een ander jaar waarin niet één ploeg het kan vechten uit de groepsfase op de Wereldkampioenschappen. Bepaalde teams zijn op zoek naar hun weg naar internationale concurrentie en binnenlands succes op hun vingertoppen. Anderen willen daarentegen het in eigen land verbeteren voordat ze de grote spellen betreden.

Team-vloeistof is de toonaangevende vooruitzichten in de LCS

In deze klasse wordt verwacht dat de teams de competitie besturen, of op zijn minst een run in de play-offs hebben, om een ​​internationale uitnodiging vast te leggen. Deze klassen zijn degenen die het absoluut de meesten deden tijdens het buitenseizoen om hun selectie te versterken om de beste in de wereld op te nemen.

Teamvloeistof heeft slechts twee nieuwe leden toegevoegd, maar deze spelers kijken grote toevoegingen aan het al krachtige team. Ze hebben Laner Barney en Lucas Tao Kilmer Larsen verworven, die ons vertelt dat de organisatie internationaal wil slagen, en fans mogen niets minder verwachten.

Beide teams TSM en Cloud9, hebben veel geld bespat om buitenlandse spelers in te brengen die niet alleen de competitie zouden moeten winnen, maar ook een enorme impact maken buiten de competitie. Veranderingen in de coachingafdelingen voor zowel teams als fans zouden buitengewone uitvoeringen van de groepen moeten verwachten. Het laatste team in deze categorie is het boze genuïes, dat zijn selectie heeft verbeterd met Jonging Eon-Young en Lee Dong-Geun. Dit team moet gericht zijn op hogere doelen.

CLG zit in de hoop van een 2021 lcs playoff-run

Deze organisatie is op zoek om diepe runs in de LCS-play-offs en verontrustende teams in hogere rangen te maken om een ​​plek in de internationale competitie te vormen. CLG ziet er een beetje ongewoon op papier, maar het moet in het reguliere seizoen schieten voor een toppas en een goede playoff-run. 100 dieven maakten vier vijfde van de Golden Guardians Playoff-selectie van het vorige seizoen en Flyquest met zijn handvol Cloud9-spelers die met dat niveau zijn geconfronteerd met titels of op PACE.

Dignitas Werking in de hoop op verbetering voor het volgende seizoen

Deze teams worden opnieuw opbouw en het geven van spelers tijd om het volgende seizoen te ontwikkelen. De teams zouden extatisch zijn als ze een hoge play-off zaaien of zelfs een internationaal uiterlijk krijgen, maar dit zou waarschijnlijk niet gebeuren vanwege de roosters die ze hebben gemaakt.

Golden Guardians and Immortals zijn de twee erkende ontwikkelende teams. Golden Guardians gingen onder volledige reconstructie tijdens het 2020-offseizoen en gingen voor het dubbele op eigen talent door twee spelers te starten die uit hogescholen komen. Immortals hebben in David Challe, een beginneling ingebracht, met een veteraan-import Jungler en twee andere LCS-rookies om dit seizoen te verbeteren. De laatste ploeg die op zoek is naar herbouw is Dignitas. Dignitas is op zoek naar spelers in de LCS Academy het vorige seizoen en worden onderwezen door twee experts met meer dan vijf jaar ervaring in de competitie.

Organisaties namen lessen van de mislukkingen van de competitie internationaal en zijn van plan voor de toekomst. Met alle nieuwe gezichten en vereisten lijkt het seizoen veel opwinding te brengen met het potentieel om dit seizoen te domineren.