Veranderingen in PBE voor legendes

De PBE voor League of Legends 'Patch Cycle 11.7 is aangekomen, en het bevat de terugkeer van de beroemde game voor alle modus.

DIE VOOR ALLE MODIE IN DE LEGENDS LEGENDS IS EEN BERICHTE TIME-GAME-modus die alle vijf spelers in een team tegen dezelfde kampioen past. Deze unieke modus verscheen voor het eerst in League of Legends in 2013 en is sindsdien meerdere keren geretourneerd, het meest recent vorig jaar. Het is ook waarschijnlijk dat de 2021-versie alleen voor een beperkte tijd beschikbaar is.

Elk van de twee teams concurreert tegen elkaar op een competitiekaart met een gedeelde kampioen in de modus voor alle modus. Spelers concurreren in een 5V5-wedstrijd, vergelijkbaar met de klassieke modus in League of Legends. Het enige verschil is dat de kampioenen van elk team identiek zijn.

Vote Pick is de methode om kampioenen in één voor iedereen te kiezen, en het is gebaseerd op de gealanteerde game-iteratie van League of Legends 'algemene ontwerp-pick. Matches kunnen ook worden gegenereerd en gespeeld als een aangepast spel in deze specifieke modus. Andere kaarten kunnen in de meeste gevallen in de meeste gevallen worden gekozen in plaats van Summoner's Rift.

Na het verbieden van zes kampioenen krijgt elke speler de mogelijkheid om te stemmen met hun teamgenoten om te bepalen welke kampioen ze op hun ploeg willen. Voor die specifieke wedstrijd wordt de kampioen met de meeste stemmen gekozen. Als geen kampioen een eenvoudige meerderheid ontvangt, wordt een kampioen willekeurig uit het stempool gekozen.

Deze modus is een verwelkomde aanvulling op het spel omdat het mogelijk maakt dat spelers een pauze krijgen van het algemene spel en zichzelf in de put tegen vrienden en mede-gamers in een modus die hen dwingt om nieuwe strategieën en kampioenen te proberen. De meerderheid van de lange tijd fans houden van deze modus omdat het hen in staat stelt te experimenteren met enkele van de mechanica en kampioenen die ze misschien niet anders kiezen in een extreem competitieve ruimte.

Nieuwkomers naar de serie kunnen deze modus ook vinden als een geweldige manier om het spel te leren en hun favoriete personages te vinden op een manier die niet overdreven competitief lijkt te zijn. Het kan moeilijk zijn voor spelers die nieuw zijn in het spel om hun voet te vinden vanwege de reeds gevestigde en zeer bekwame spelersbasis. Deze modus biedt echter een gamemodus die alle spelers gebruikt die kampioenen gebruiken die ze misschien niet te bekend zijn met, zelfs de nieuwe spelers een kans geven om wat plezier te hebben zonder te worden gedood.

de onderste regel

Over het algemeen worden de toevoeging van deze game-modus en de updates die langskomen, worden verwelkomd door alle spelers van de langdurige franchise. In staat zijn om met kampioenen te spelen die je niet eerder hebt geprobeerd in een minder competitieve scène is een geweldige manier om het spel te leren en gewoon een beetje plezier te hebben. Als je deze game-modus nog niet hebt geprobeerd, moedigen we je aan om dat te doen. Het is echt een hoop plezier, en je zou je uren voor het scherm kunnen vinden zonder zelfs te realiseren.