Uzi is terug naar het spelen van professionele lol

Terug in 2020 zag de competitie van Legends World Uzi de scène verlaten vanwege zijn voortdurende gezondheidsproblemen. Velen geloofden dat hij nooit naar de esports-wereld zou terugkeren, maar hij is weer aan het spelen. Uzi werd beschouwd als een van de grootste spelers aller tijden, ook al heeft hij nooit een werelden gewonnen, maar nu is hij terug en kwam lid van LPL Bilibili Gaming.

de Grand Slam

Degenen die bekend zijn met Uzi zullen onthouden dat hij in 2018 zijn eerste internationale titel beweerde tijdens het middenseizoen invoers. Hij werd vervolgens geëlimineerd door G2 Esports in de kwartfinale. Dan begon dingen donker te maken voor de ongelooflijke speler.

Obsessie van Uzi met League of Legends liet hem met veel schouderpijn die hem tijdens games had bedacht, en zijn diabetes van type 2 begonnen in de loop van de tijd te verslechteren. Hij bleef met tussenpozen met tussenpozen alvorens terug te gaan in 2020.

wat de situatie van Uzi naar het licht heeft gebracht

Na wat er met Uzi is gebeurd, ging het openbaar, veel mensen begonnen esports te vragen en hoe mensen tijdens het spelen voor hun gezondheid moeten zorgen. Toen het toernooi begon en mensen begonnen deel te nemen, zouden veel mensen elke dag urenlang spelen en spelen zonder na te denken over de gevolgen.

Dit is omdat niemand ooit over gamers sprak die een pauze nodig hebben van hun computers om hun armen en schouders uit te strekken. In plaats daarvan oefenen teams gedurende meer dan 12 uur per dag zonder zelfs een eenvoudige wandeling te maken. Uzi en zijn situatie hebben deze zorgen echter tot licht gebracht, dus teams zouden hun spelers nu moeten aanmoedigen om pauzes te nemen tijdens het oefenen.

Is dit het nieuwe Super Team?

Bilibili zorgde ervoor dat Uzi's Spot op het rooster aan het einde is. Dit team eindigde in 7-8 TH plaats in de zomer 2021, maar ze hebben meer mensen getekend die wat toegevoegde kracht naar het team zullen brengen. Met mensen zoals Liu Qing-Song, Chen Chen, Chu Chun-Lan, en Chiu Tzu-Chuan, is dit een team waar veel mensen uitkijken om te kijken.

Dit team is echter gevuld met ongelooflijk talent, maar Uzi zal uiteindelijk veel van de schijnwerpers nemen. Er zijn dit seizoen veel verwachtingen voor Bilibili omdat dit een team is dat door velen wordt gevreesd.

Will Doggo Help Uzi?

Veel mensen hebben ondervraagd waarom Doggo ook op het team was aangemeld omdat ze al Uzi hebben. Doggo is een naam die veel mensen weten omdat hij ongelooflijk talent heeft getoond in de MSI en de werelden 2021. Mensen hebben echter gezegd dat Doggo geen startlid van het rooster van Bilibili zal zijn. Het primaire doel van hem een ​​deel van het team is om UZI een pauze te geven als hij het nodig heeft.

conclusie

Met de terugkeer van Uzi naar League of Legends zal het interessant zijn om te zien hoe het team samenwerkt via de toernooien. Bilibili heeft een team gemaakt dat veel mensen vrezen vanwege de sterke spelers op het rooster, maar het is essentieel dat ze ook pauzes nemen tijdens hun praktijken. Anders zouden ze uiteindelijk een aantal van hun spelers kunnen verliezen vanwege letsel.