Tellers voor Yone

Yone is een uitdagende antagonist in LoL, en spelers willen hem vaak verslaan maar weten niet hoe. In dit artikel lees je wat je moet weten om hem te doden en ervoor te zorgen dat hij je team niet uitroeit!

 

Kalmeer

 

Te agressief worden is heel normaal als je in de lane tegenover Yone staat. Je moet echter diep ademhalen en het rustig aan doen, anders krijg je misschien niet de resultaten die je wilt.

 

Yone heeft veel trucs in zijn mouw, hij kan bijvoorbeeld teleporteren naar zijn oorspronkelijke castlocatie. Daarom moet je nooit proberen dingen te forceren. 

 

Om hem te doden, wacht je tot hij zijn E-capacity activeert, richt je wat schade aan, en wacht je nog een keer (ongeveer vijf seconden). Je kunt hem misschien vernietigen als hij teruggaat naar zijn oorspronkelijke locatie.

 

Bouw je verdediging op

 

Als je de schade van Yone’s in teamgevechten wilt beperken, moet je je verdediging opbouwen. Met andere woorden, je moet defensieve voorwerpen kopen om ervoor te zorgen dat Yone je minder schade toebrengt.

 

In termen van nettowaarde, kan Yone op je voorlopen. Dit is echter geen reden om te wanhopen – geef gewoon voorrang aan je wapenuitrusting boven al het andere.

 

Kies uw kampioenen

 

Kampioenen met crowd control hebben meestal een voordeel ten opzichte van Yone, en daarom is het van cruciaal belang om het beste karakter te kiezen.

 

Als je een kampioen kiest met crowd control, zal Yone waarschijnlijk moeite hebben om in en uit de clash te komen en agressieve plays uit te voeren.

 

Niettemin moet je ook niet vergeten dat Yone immens snel is. Daarom moet je kampioenen kiezen met gemakkelijk te landen crowd control vaardigheden.

 

Groep niet op Clashes

 

Van alle League of Legends-personages heeft Yone een van de sterkste ultimates. Met crowd control-effecten en gemengde schade moet je weten hoe je team moet handelen als je niet wilt dat iedereen wordt gedood.

 

In het algemeen moet je team er rekening mee houden dat Yone ze nooit mag insluiten. Als hij dat doet, ben je waarschijnlijk dood.

 

Er is echter een manier om dit te voorkomen. Je team moet ervoor zorgen dat ze’niet te dicht op elkaar zitten als ze’aan het vechten zijn. Zo, als hij zijn ult gebruikt, heb je misschien genoeg ruimte om weg te rennen.

 

Tegzelfdertijd moet je vermijden dat je in chokepoints komt. Enkele voorbeelden hiervan zijn het drakenkamp, in de Baron’s pit, en de jungle kampen. Op deze plaatsen zijn betekent dat Yone zijn ultimate kan gebruiken en zich kan ontdoen van je hele team met crowd control. 

 

Gebruik Rage Advantage

 

De laatste stap van deze gids is het gebruik van Rage Advantage, omdat het je een aantal voordelen biedt in melee-gevechten.

 

Als je plotseling met een boze Yone te maken krijgt, probeer er dan je voordeel mee te doen en dwing hem naar je lane. Dit moet zijn items vertragen en laat je veel ruimte om objectives te halen terwijl hij offline is.

 

Om af te ronden

 

De strijd tegen Yone kan voor sommige spelers een enorme uitdaging zijn, maar er zijn enkele strategieën die je kunt gebruiken om hem te verslaan. Nu je er een paar kent, probeer ze uit!

 

Als je op zoek bent naar het maximaliseren van je champion masteries, zoek dan niet verder!

 

Bent u er zeker van dat u nu de lane kunt winnen? Schrijf je dan in voor de volgende clash met een team boosters aan je zijde!