Teamlamp wint het LCS Lock-in-toernooi

Alle teams wereldwijd maakten gebruik van het off-seizoen om betere spelers te krijgen voor hun selectie. League-fans en spelers vergelijken vaak Na's LC naar EUW's LEC vanwege alle Europese spelers die spelen op Amerikaanse teams. De Europese League was echter altijd een stap voorwaarts dan de Amerikaanse.

Dingen die dit jaar zijn gewijzigd toen we een krachtiger selectie op bijna alle teams van de LC's hebben gezien sinds ze zijn gemaakt van veelbelovende rookies, Koreaanse spelers en ervaren Amerikaanse en Europese spelers. Een van de teams die het meeste voordeel namen, het kon uit het buiten het seizoen was-teamvloeistof.

Hoewel TL een van zijn belangrijkste spelers verloor, wanneer het in Jensen loslaat, verving het hem met de legendarische TSM-speler Bjergsen en de Jungler Bwipo van FNNATIC. Teamvloeistof bleek sinds het begin van het seizoen een sterk team te hebben, en het stelde niet teleur om het LCS Lock-in-kampioenschap te betwisten.

Teamvloeistof wonte niet alleen de trofee, maar deed het ook met een 3-0 overwinning tegen kwade genieën, die ongeslagen te finaliseerden. Lees deze pagina om te weten hoe teamvloeistof dit heeft bereikt en wat u in de toekomst van hen kunt verwachten!

winnen tegen kwade genieën

game One

Zoals we eerder noemden, kreeg bijvoorbeeld de finale ongeslagen, dus hoe heeft teamlamp 3-0 ertegen gewonnen? Niemand verwachtte dat dat gebeurt, zelfs tijdens het spellen van het spel. Teamvloeistof lag in goud vanwege hoe sterk, bijv. Impact Gwen was en de roaming-snelheid van het gedraaide lot van Jojopyun.

De teamlamp slaagde er echter in om terug te komen van een rampzalige vroege game dankzij BWIPO en de 8/0 Sylas op de handen van Bjergsen. TL's Hans Sama kan meer goud krijgen na het winnen van een paar teamgevechten, en dat is wanneer het spel eindigde in een 11-20 op de gunst van Team Liquid.

spel twee

Zelfs zwenkwielen waren verrast toen ze het concept van de game twee zagen, omdat het bijna hetzelfde was als spel. Het enige dat veranderde is dat EG's Jungler voor klaproos ging in plaats van Viego, en zijn steun voor Tahm Kench in plaats van Braum. Bwipo koos Gangplank dit spel, maar de rest van de tocht van TL bleef hetzelfde.

Echter, zelfs als beide teams niet veel van hun teamsamenstelling veranderden, zag je Team Liquide kreeg gewend aan het vroege spel van Evil Geniees en nam de controle over.

Dingen waren nu gemakkelijker, en Hans Sama was degene die zorgde voor het winnen van alle teamgevechten met zijn God-Tier-Aphelio's. TL-fans werden bang als het Mid Lanner bijv. De Baron Nashor van TL stelen, maar het was niet genoeg om tegen hen te winnen.

game three

Alles eindigde voor Evil Genies in Game Three. Echter, dingen leken niet zo in het vroege spel te zijn. Opgemerkt hoe sterk de Jarvan IV, Sylas en Aphelios en Aphelios en Aphelios en Aphelios en Aphelios-speler Jarvan, dus het heeft het voor zich genomen en het betaalde in het vroege spel.

Evil Genieses hadden een sterke leiding tegen TL, maar de grootste fout was om wat moorden te geven aan Hans Sama's Jinx, die het spel meedraaide samen met Eyla's Lulu.

Inpakken

Nu, dat teamvloeistof de back-to-back-kampioen is van het lock-in-kampioenschap van LCS, heeft iedereen hun ogen op hen voor deze nieuwe split- en toekomstige MSI.

bwipo, bjergsen en Hans Sama zijn de nieuwe sterren van dit team, en ze maken tl sterker dan ooit.

Bekijk onze lol boosting services!