Schalke 04 elimineert fnatic 3 tot 0 van de LEC-play-offs

Schalke 04 elimineert fnatic 3 tot 0 van de LEC-play-offs

Het was een sombere dag voor alle fnatic fans, maar Shalke04 was extatisch. De jongens in het blauw, zoals ze soms worden genoemd, maakten het korte werk van het verslaan van fnatic en veegde ze aan om sterk te blijven in hun 2021-run van de LEC-veersplein.

Toen Fnatic uit de play-offs is geëlimineerd, eindigde de organisatie in de top drie voor Europa, wat niet is gedaan sinds de zomer opsplitsing in 2016. Toen zag de lol-selectie veel anders met YellowStar, Rekkles, Febiven, Geest, , en kikis. Uiteindelijk werden ze geveegd door het team H2K gaming.

Shalke04 leek doorslaggevend en nauwkeurig gedurende alle drie gespeelde games. Veel fans hadden niet verwacht dat het team goed speelde omdat ze hun postseason zagen. Ze gingen echter van het forceren van de G2-clan om die vijf spellen te spelen om moeiteloos fnatic te elimineren.

Wat is er gebeurd

Het voelde echt alsof Shale04 wist hoe je hoeft te profiteren van de zwakheden van fnatic in deze serie. Na het eerste spel draaide Shale04 de overmatige agressie van fnatic tegen zichzelf. Dat kwam het probleem dat het hele seizoen fragueert. Tijdens de LEC-play-offs kreeg het het hoofd weer met zoveel over-agressie om te gooien en het team hard te raken.

In de derde game (de finale) won Fnatic eigenlijk een enorm vecht in hun bottom-rijstrook. Vanaf daar besloten ze (slecht) om te blijven duiken om achter een torentje te krijgen om een ​​extra kill voor Abbedagge te scoren. Echter, dat 21-jarige Mid Laner in staat was om het gevecht te keren, dus pakte hij een drievoudige kill in plaats van Koed te krijgen.

We proberen hier niet de verbazingwekkende prestaties van Shalke04 weg te nemen. Ze waren echt het betere team tijdens de LEC-play-offs. Het toonde door vanwege hun hoge mate van geduld en vertrouwen om gevechten zonder angst aan te gaan.

De meeste mensen dachten dat ze significante fouten zouden maken en om-agressief zijn, net als fnatic. Als dat was gebeurd, had dit misschien een ander resultaat gehad. Gelukkig hielden ze hun koele en gericht op hun strategie om zeer slimme beslissingen te nemen - allemaal zonder dat het team hun leiding gooit in de hele serie.

Ondertussen hebben we tal van vragen over de toekomst van het fnatic-team. Dit is tot nu toe hun slechtste seizoen geweest en ze eindigden zo slecht. Dat is eigenlijk niet gebeurd sinds 2016. Het is duidelijk dat er iets ernstig mis is met hun tactiek en / of opstelling. We zijn van mening dat iets moet veranderen met het fnatic-team als ze gaan doorgaan en weer aan de bovenkant staan.

Conclusie

Wat betekent dat voor Shalke04? Ze zijn niet klaar. Nu ze tegen fnatic verslagen, staan ​​ze tegenover Rogue voor de volgende matchup. De LEC Spring Split is nog niet voorbij! Terwijl Rogue verschillende tactieken heeft dan fnatic, weet je nooit wat ze gaan doen. We vinden dat Shalke04 een goede kans heeft om het volgende team te verslaan, maar het is gebonden om een ​​uitdagende serie te zijn.

Toch hebben we tot nu toe veel gezien, dus alles is mogelijk voor de LEC-play-offs. In feite weet je nooit hoe het gaat eindigen totdat het voorbij is!

More posts