Rekkles verhuist naar G2

Carl Martin Erik Larsson werd geboren op de 20 th van september 1996. Hij is een Zweedse professionele competitie van Legends-speler en is beter bekend bij de naam Rekkles. Hij heeft gespeeld voor een paar e-sportteams zoals fnatic, alliantie en elementen. Onlangs besloten Rekkles dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en besloten om teams opnieuw te veranderen. De groep die hij heeft gekozen om deze tijd te vertegenwoordigen, staat bekend als G2.

De botlaner voegt zich bij G2 na het doorbrengen van vijf jaar met fnatic. Fnatic en G2 waren de grootste rivalen in de loop van de jaren, maar nu heeft Rekkles de krachten gebundeld met G2 in een poging om het WK in 2021. G2 te winnen. G2 is sinds 2018 opkomen en de toevoeging van de Zweedse superster Hun team is een toevoeging die ze zeker verder versterkt.

REKKLES werd ingebracht om de leegte achtergelaten te vullen door het verlaten van Luka "Perkz" Perkovic. Perkz verliet onlangs G2 om lid te worden van Cloud9. G2 Genoten van vele successen vóór het vertrek van Perkz, zoals het winnen van het midden-seizoensgebonden invoers van 2019, bereikte de eindkampioenschapsfinale van 2019 en het winnen van drie LEC-trofeeën. Rekkles wordt beschouwd als de enige die in deze schoenen kan stappen en G2 helpen bij het behouden van hun dominantie over de LEC.

De manier waarop G2 het spel van Legendes is nadert, is heel anders dan het oude team van Rekkles. Hoewel Fnatic een meer serieuze benadering van het spel adopteert, heeft G2 een veel meer ontspannen en relaxte houding. Ze kunnen vaak worden gevonden om op zichzelf te lachen voor fouten of verliezen, terwijl fnatic een meer plechtige aanpak neemt.

G2 Werk ook veel beter onder druk dan fnatic, vaak gedijen in de chaos en draaiende dingen rond. Met deze dingen overwogen, moet Rekkles terugkeren naar zijn agressieve mindset en stijl van spelen. De spelers op het G2-team zijn altijd op zoek naar bloed en duwen leden van het tegenovergestelde team om fouten te maken.

Een van de beste botlaners in de buurt zijn, is de speelstijl van Rekkles een die op hem vertrouwt om zoveel mogelijk schade aan te tonen. Het G2-team is gecentreerd rond dit idee. Dit zorgt voor meer vrijheid voor Rekkles, en hij heeft zeker de mogelijkheid om te spelen in een team dat zich rond zijn sterke punten bevindt. Hij is echter een van de beste spelers om League of Legends te spelen, en er is geen twijfel over dat zijn toevoeging een definitieve boost naar G2 brengt.