Rekkles en Kcorp worstelen in de Franse League

Als u zich herinnert, vorig seizoen, waren er een paar verwachte beweegt tijdens de League of Legends EK 2021. De meest significante overdracht was de aankondiging van de ster bot Laner Martin "Rekkles" Larsson verlaat G2.

Na het ophalen van gesubbed door G2 Esports, Rekkles gezocht naar een nieuwe basis in KCorp (Karmine Corp). Hij zal beginnen om te concurreren op de Lique Francaise de League of Legends (LFL), waarvan wij denken dat is een gedurfde maar uitdagende stap geweest.

Kan het Zweedse AD carry doen hetzelfde in de Franse competitie als met zijn lokale teams? Het seizoen voor de laatste, verliet hij zijn lange-termijn team Fnatic te spelen voor G2 Esport, nu zijn in beweging heel snel naar de Franse competitie.

Rekkles verliest zijn eerste wedstrijd spelen voor KCorp

Rekkles wordt beschouwd als een van de beste spelers in Europa en wordt omschreven als de "Koning van het Noorden," deel te nemen aan vier League of Legends WK en het winnen van LEC titels. In 2018 hij zelfs als 2e geplaatst, toen hij aan het spelen was met Fnatic.

Helaas, toen hij toetrad G2 Esports, kon het team niet in aanmerking voor het WK 2021 na het tonen van inconsistent inspanningen tijdens de LEC. Dat betekende dat het team eindigde coming vierde in de LEC 2021 Summer Playoffs, die voor het eerst in de carrière van Rekkle dat hij miste op een WK positie gemarkeerd.

We denken dat dit zijn ego kan zijn gekneusd en leidde tot de val in zijn eerste wedstrijd. Rekkles is een wereldberoemde speler in de League of Legends scene, en terecht.

Het nemen van sommige schade kan zijn vertrouwen zijn gedaald en heeft geleid tot een iets zwakkere prestaties in zijn laatste paar wedstrijden. In de wedstrijd tegen Ibai's KOI Squad, Rekkles verloor de strakke slag door twee spelen aan één.

Als u wilt beurs op Rekkles zijn, was het voor het eerst zijn wedstrijd sinds 2013 dat hij niet spelen voor een team in de LEC of EU-LCS.

Begin van het 2022 seizoen

Na de toetreding tot KCorp, fans zullen nu zien Rekkles in een witte en blauwe uniform. De LFL team plaatste een foto van de ex-LEC speler in een Karmine Corp Jersey en kondigde de rosterwijziging op Twitter.

In de komende LFL 2022 seizoen, medespelers Lucas "Saken" Fayard en Lucas "Cabochard" Simon-MESLET zal opzij spelen Rekkels.

Hoewel Karmine Corp is een van de beste teams in de LFL, lijkt het erop dat Rekkles moeite heeft zich aan te passen aan de verandering. De eerste wedstrijd van het 2022 seizoen het team speelde was een van de eerste terug in een stadion, en de menigte hield de mogelijkheid om hun favoriete nationale team weer te steunen.

heen en wowing het publiek is wat de Karmine groep gemist, maar helaas, het niet gaan zoals gepland voor de groep.

Conclusie

Met een waardeloze einde van vorig seizoen en een trage start van één van dit jaar, zijn we benieuwd of Rekkles en KCorp hun verschrikkelijke fortuin kan omdraaien. Als zij hun zaakjes op orde te houden, is er een uitstekende kans dat ze hun positie rond kan draaien op de competitie klassement.

Blader door onze lol Smurf winkelen , en je droom-account vandaag bij ons!