Perkz verhuist naar Noord-Amerika

League of Legends-fans bieden afscheid van Luka "Perkz" Perkovic, een professionele competitie van Legends-speler uit Kroatië. Hij speelde voor Cloud9 tot zijn vertrek uit zijn thuisland, Kroatië.

Perkz wordt beschouwd als een van de meest voorkomende competitie van Legends-spelers. Hij is de enige die acht European League-kampioenen bevat.

Beginten zijn gamingcarrière in 2014 - Perkz trad toe tot spelers P1Noy en Hiiva, waar hij deelnam aan het Dreamhack-toernooi. Hoewel het zijn introductie was tot competitieve gaming, en hij sloot in het middenseizoen, hij plaatste de tweede.

zijn talent zou niet onopgemerkt blijven, omdat hij officieel zou aansluiten bij Gamers2 als een officieel lid van hun team. Hoewel hij het seizoen 2015 speelde met gamers2, zou hij manieren delen met het team vanwege examens. Niet alleen na zijn vertrek met gamers2, maar het team zou ook worden gerebrandd als G2 esports.

Met hun nieuwe naam is Perkz vertrek met korte duur zoals hij officieel terug zou komen, en hij zou een essentieel lid van de ploeg worden.

hij zou samenwerken en het team naar meerdere overwinningen in verschillende toernooien over de hele wereld leiden. Perkz zou de Mid Lane en de Bot Lane spelen.

Hoewel Perkz acht titels zou winnen, zou G2 Esports op de nieuwste competitie van Legends World Championship worden geëlimineerd. November 2020, Perkz en G2 gescheiden manieren.

Het nieuws van Perkz bedroefde veel fans van G2 Esports is vertrek; Echter, niet lang nadat hij het team verliet, zou Perkz een spannend nieuws delen.

Farewell Europe, Hallo La

Perkz gedeeld op zijn Instagram-feed dat hij naar Los Angeles verhuisde nadat hij zijn paspoort had ontvangen. Delen met zijn fans en supporters die hij depressief heeft gezien gezien de wereldwijde pandemie en beperkingen, hij had een nieuwe verandering nodig.

Met Perkz gaat naar LA in beweging, het zou hem ook in staat stellen dichter bij teamleden Ibrahim Allami, Rober Huang, Jesper Svennings en Philippe Laflamme te zijn.

een sleutelspeler in League of Legends European Championship

Hij wordt beschouwd als een van de beste spelers in de Legendes European Championships. Hoewel er weinig bevestiging is, is het gerucht dat Perkz de komende drie jaar $ 2,7 miljoen zal worden betaald.

Perkz Player Profiel - een eigen competitie

Er zijn maar heel weinig spelers die dezelfde hoeveelheid vaardigheden en roem kunnen claimen die Perkz heeft bereikt in zijn gamingcarrière. Hij wijdde vijf jaar aan het G2 Esports-team. Zijn competitie van legendesvaardigheden die in Europa worden gedomineerd, vooral toen hij als een botbaan speelde.

Twee jaar op een rij, heeft Perkz 1e All-Pro-team toegekend tijdens de Legends European Championship; Hij heeft echter vier van hen.

Fresh Starts

Met de sprong van Europa naar Noord-Amerika, is Perkz klaar om 2021 vers te starten met zijn steun van Cloud9-teams.

Alleen tijd kan zien of Perkz records is van acht titels in de Legenda van Legends European Championship wordt door een mede-concurrent geslagen.