Nieuwe valorantagent: Deadeye lekt

Lekkages gebeuren in elk spel, film of tv-show. Fans houden ervan om ze te krijgen om voorspellingen over wat hen te wachten staat in de komende maanden te maken. Valorant is geen uitzondering. Riot Games bracht een trailer met de nieuwe dingen komen volgend seizoen Valorant's.

Die video toonde veel dingen, met inbegrip van de strijd pas inhoud, nieuwe kaarten, en de stem van een nieuwe agent. Er zijn veel dingen om te weten over dit lek. Echter, in gedachten houden dat alles op deze pagina is gebaseerd op de gemeenschap theorieën en sommige dingen gezegd door Riot Games ontwikkelaars.

Lek

De mogelijkheid van het krijgen van een nieuwe agent werd maanden geleden gelekt. Echter, er was niet veel informatie met betrekking tot dat middel. We wisten dat zijn naam, dat wel. Deadeye.

Iedereen was enthousiast over dit middel, maar Riot zei niets over hem zeggen.

Na enige tijd kregen we meer over Deadeye weten. De nieuwe Valorant trailer is voorzien van zijn stem, die leidt ons te denken dat hij het Frans. Dat komt door zijn Franse accent op alle Valorant regio's met uitzondering van de Spanje vertaling. Riot is nu zei dat sommige dingen over Deadeye, ook.

We weten dat velen van jullie hebben gevraagd voor, dus, ja, hij is een schildwacht. Iedereen vroeg me af wanneer we een nieuwe sentinel agent in het spel zou krijgen. Gelukkig Riot al bevestigd dat Deadeye is een van hen, samen met andere informatie sleutel om te begrijpen hoe de agent kan werken in de toekomst.

Ontwerp

Deadeye Het ontwerp is elegant en stijlvol. Hij draagt een shirt, een gelijkspel, en glazen. Deze nieuwe agent lijkt te zijn gericht op één en slechts één doel voor ogen: het doden van zijn doelen. We worden geleid om te denken dat hij doet het van een afstand toe te schrijven aan de lange-sluipschutter in zijn ontwerp.

Mogelijkheden

Er zijn geen bevestigde mogelijkheden voor Deadeye tot nu toe. Toch zijn er veel theorieën over deze zaak. Dat komt door een aantal dingen onthuld door Riot Games wanneer gevraagd over Deadeye. Het bedrijf gaf ons ook meer informatie wanneer we spreken over de volgende Valorant seizoen en patches.

Hij brengt meer dingen naar de tafel.

Riot zei dat Deadeye is een agent die zich richt op het maken van mechanische outplays de koppeling wedstrijden in de meest moeilijke situaties. Ze zei ook dat ze meer willen kruid aan mix van dit middel toe te voegen door hem vertrouwen op zijn vuurgevechten vermogen om die outplays, welke middelen het gebruik van dit middel kan niet makkelijk zijn te maken.

Op basis daarvan hebben veel Valorant spelers theorieën gemaakt over wat de mogelijkheden van de agent kan zijn. Ongeacht het zijn een Sentinel, het is bijna zeker voor een aantal fans die Deadeye sommige hulpprogramma moet bieden voor zijn team als de andere controllers te doen.

Volgens sommige theorieën zeggen dat hij vallen of een mogelijkheid om onzichtbaar te worden kan hebben. Anderen denken dat Deadeye de capaciteiten kunnen zich richten op het doden van vijanden en het afvuren van schoten vanaf een veilige afstand, zonder ontbreekt of is neergeschoten.

Conclusie - Wat te verwachten van Deadeye

Er is niets interessanter dan het krijgen van meer dingen aan het spel frisser te maken. Dit verandert volledig de meta in de professionele gaming en low-Elos.

Of u wilt nieuwe theorieën en analyses Deadeye capaciteiten te ontdekken of te wachten tot Riot Games om alles vrij te geven, kun je verwachten dat deze agent om een compleet succes te maken.

De beste Valorant stimuleren van dienst beschikbaar is nu op BoostRoyal!