Nieuwe lol kampioen aangekondigd: Gwen

De reis van Gwen begon met een doel, zoals het doet voor veel kampioenen: om een ​​"PEPPY Skirmisher" te bouwen. Volgend Viego met een kampioen van gelijke plechtigheid en de doom zou de competitie een beetje te edgy voelen, dus het team wendde zich tot de vreugde van de Edgelord-schaal.

"We hebben al een paar kampioenen zoals Lux en Seraphine die vallen op het 'vreugdevolle optimisme' spectrum," zegt narratieve schrijver Michael "SkipTomyluo" Luo. Als gevolg hiervan wilden we er zeker van zijn dat we een nieuwe oplossing vinden. Eén gezichtspunt We hebben niet overwogen, is dat van iemand die door alles opvolgt, inclusief de kleinste details zoals het gevoel van gras of de geur van de zee. Dingen die we meestal over het hoofd zien omdat ze zo gewoon voor ons zijn.

Paul "Zeronis" Kwon, Gwen's Original Concept Artist, gebruikte dit concept om een ​​cast van personages te creëren die zich kon verhouden tot de ongebreidelde vreugde van het leven. Echter, één idee, in het bijzonder, stond iedereen op en dat is de pop.

Elke kampioen moet een verschillend silhouet hebben dat de aandacht vestigt op hun krachtbron. Sona heeft haar gek RAD-toetsenbord Etwahl, Senna heeft haar BFG, Darius heeft zijn hamer, en Senna heeft haar BFG. Als gevolg hiervan, toen Zeronis het vroege ontwerp van Gwen trok, gaf hij haar enorme schaar. En het was alsof ze een akkoord hadden getroffen.

Gwen is intrigerend omdat ze van een millennium geleden is, maar Lonewingy stelt dat hij ervoor wilde ervoor zorgen dat ze een solidariteit heeft gehandhaafd met de Shadow-eilanden, waar ze is geclassificeerd voor competitie-doeleinden. Dus hij concentreerde zich op manieren om haar schaar meer kwaad te maken, en ik ontdekte net dat ... Scissor Engineering is buitengewoon moeilijk! Hij had geen idee schaar was zo slim! Hij bracht veel tijd door met het bestuderen van hun ontwerp om ervoor te zorgen dat ze goed zouden openen en sluiten, vooral voor iets van dat tijdperk.

Zoals Gwen is een Skirmherher, kan ze Skirmishers een voordeel aanbieden in hun oneindige zoektocht naar de perfecte 1v9 door ze een krachtzone te geven waar ze Excel. En het team had een in gedachten toen ze begonnen aan Gwen.

Champion Designer Dan "RIOT MAXW3LL" Emmen herinnert zich, hoe hij daadwerkelijk aan Gwen's Zone Control-spreuk had gewerkt voordat de rest van het team is gestart - voordat Peppy Skirmisher zelfs een idee was. Toen Gwen vorm begon te krijgen, besloot de Devs om deze spreuk te houden omdat het geschikt is voor haar persoonlijkheid. Het is alsof ze zegt dat ze alle leuke apparatuur heeft, maar dat doe je niet, en dan mag ze haar tegenstander dwingen om haar spel op haar voorwaarden te spelen.

de onderste regel

Gwen kan aanvankelijk als raar tegenkomen. Ze is tenslotte verscheurd tussen Camavor, een langdom, en Runeterra, een vreemde nieuwe wereld die ze graag wilde ontdekken. Ze kan echter een gevoel van vertrouwdheid en comfort uitstralen die de tijd overstijgt.

Misschien kan ze je toestaan ​​om een ​​favoriete pop te herinneren, of herinneringen aan het spelen voordat de straatlantaarns kwamen, of fantasieën van kinderen over de persoon die je zou kunnen worden. Zo niet, dan moet je op zijn minst een nieuwe kampioen hebben om het naar beneden te rennen.