Nieuwe League of Legends Champion: Rell

League of Legends is een gratis-to-play moba met een grote volgorde. De game heeft een grote verscheidenheid aan personages, zoals summoners en kampioenen. Er zijn meer dan 140 kampioenen voor u om uit te kiezen. Deze uitgebreide tekenlijst zorgt ervoor dat u een personage perfect bij uw PlayStyle kunt vinden. Het verscheidenheid van al deze personages is perfect bij het overwegen van de aard van het spel. Er zijn tekens die geschikt zijn voor meer agressieve spelers en die ontworpen voor het ondersteunen van spelers. Onlangs is een nieuw teken aan deze lijst toegevoegd en het teken gaat door de naam RELL.

Rell is een donker ondersteunend karakter dat zich ook onderschrijft op de tankklasse. Het personage is vergelijkbaar met Braum, die toevallig het laatste tanksteunkarakter is in League of Legends. In tegenstelling tot Braum is Rell ontworpen om een ​​donker verleden en persoonlijkheid te hebben. Deze kenmerken, gecombineerd met een metalen buigconcept, vormen de kernkenmerken van de nieuwe kampioen.

Rell hagels uit het gebied van Runeterra, bekend als noxus. Noxus is een land van inclusiviteit, kansen en tolerantie voor degenen die bereid zijn om ethiek te doen in de zoektocht naar macht. De zwarte roos draait de geheime operaties in Noxus. Deze aristocraten gebruiken Demon Calling, herleven en beheersen van dode goden, void magie, en last but not least, Sigil Magic, die magie scheurt van levende dingen en het in iets anders dwingen. De ontwikkelaars richtten zich op deze donkere kant van Noxus bij het definiëren van Rell's donkere verleden.

RELL ontwikkelde het zeldzame vermogen van ferromancy, anders geclassificeerd als metalen buiging. Ze maakte haar pantser gebruik met behulp van dit vermogen. Haar ferromancy fungeert als een magnetisch veld dat metaal beïnvloedt in de grond of elk metaal dat aanraakt of dicht bij haar komt. Ze kan dit vermogen niet gebruiken om het metaal van honderden meters afstand te beïnvloeden.

Omdat Rell dicht bij haar tegenstanders moet zijn, is ze ontworpen om een ​​tank te zijn. Dit betekent dat ze veel schade kan absorberen tijdens het uitvoeren van haar capaciteiten. Het personage heeft ook een ros, die ze in de strijd kan rijden of met haar tankvorm kan schakelen en overschakelen. Ze is echter veel langzamer in haar tankvorm dan wanneer ze zich in haar gemonteerde riddervorm bevindt.

Alle dingen overwogen, Rell is een verwelkomde toevoeging aan het rooster van karakters dat verkrijgbaar is in Legendes, en er is geen twijfel dat spelers van het spel niet kunnen helpen verliefd te worden op haar backstory als de Nieuwe mechanica die ze introduceert bij het spel.