Nieuwe games door Riot Games

Ben je klaar om 2021 te starten met een zwenken van nieuwe en bijgewerkte games door Riot?

Hoewel 2020 een probleem was en een die resulteerde in een slechte pers, rebounden Riot-spellen met hun nieuwe games, updates en tekenintroducties.

Hier zijn enkele van de opwindende en aankomende games van Riot dat spelers kunnen verwachten!

Fates: Festival of Beasts

Fans en spelers van Teamfight-tactieken hebben iets om dit jaar uit te kijken met de lancering van Teamfight Tactics - Festival of Bests .

Wat kunnen spelers verwachten van FATES: Festival of Beasts ?

De eerste ding die spelers mogen opmerken is dat sommige personages ontbreken in de line-up en vervangen door nieuwe kampioenen. Andere dingen die spelers gaan zien met deze lancering is het vertrek van de schemering, het maanlicht en de jager, dat waren niet-comps in het spel.

Ruination

League of Legends heeft 2021 afgetrapt met een trailer voor de ruinering, die ook de wereld aan de nieuwste kampioen introduceerde om lid te worden van de competitie van legendes-selectie, Viego.

Backstory van de ruinatie en waarom het rustig de roer veroorzaakt voor de legendes-fans, wordt gezegd dat ze een aantal van de meest wrede wezens - iedereen van Kalista, Thresh, Hecarim en de meest verwachte, Viego samenbrengen in het universum.

Legends of Runeterra

In eerste instantie gelanceerd in 2020, krijgt Legends of Runeterra een upgrade. Dit digitaal gebaseerde, kaartverzamelspel heeft karakters die zijn ontstaan ​​uit de League of Legends Games. Vergelijkbaar met League of Legends is het beschikbaar op verschillende platforms. Het is gratis om te spelen.

De updates voor Legends of Runeterra introduceert een coöperatie van vs. AI-koppeling in Lab-modus, evenals een paar kaartupdates.

Andere updates die spelers kunnen uitkijken naar de persoonlijke aanpassing van sommige tekens, die altijd een hoogtepunt is geweest voor de toegewijde fans van legendes van Runeterra.

Wild Rift

2021 zal een groot jaar zijn voor wilde kloof - omdat het een aantal proeven in het ecosysteem wordt getest op verschillende open wedstrijden.

De meest opvallende verandering die wilde riftfans gaan ervaren, is het creëren van het Wild Rift Esports-ecosysteem, dat de poging van Riot Games is om het spel en het platform naar het volgende niveau te nemen.

2021 is een rel-jaar

Dit jaar blijkt een succesvol en opwindend jaar te zijn voor rel-spellen. Met veel van hun spellen die nieuwe patchwork ontvangen, nieuwe personages en omgevingen die op de proef worden gesteld, begon Riot Games inderdaad het jaar met een knal.

Met de teaser voor verwoesting en de onthulling van verschillende omgevingen die zeker zijn om ontelbare uren van entertainment te bieden en voor spelers te verkennen, heeft RIOT-game ervoor gezorgd dat het de beste van het beste is voor hun spelers.


League of Legends-spelers kan 2021 aan hun jaar verwachten, met Riot-games die blijven duiden op veranderingen en aanpassingen aan de Legends-franchise en -series.