NA LCS-rooster verandert voor seizoen 11

De wereld van e-sporten is in de loop der jaren concurrerend geworden. Met de opkomst van het concurrentievermogen, tekenen teams en organisaties en veranderen spelers in de hoop om te verbeteren en hopelijk winnende titels. De competitie van legendes selectie verandert elk seizoen, waarbij sommige grote namen elk jaar rondlopen. Sommige van deze veranderingen komen voor tussen rivaliserende teams, en voegen wat drama toe aan de bewegingen. Hier zijn enkele van de grootste veranderingen van de NA LCS ROSTERS vóór de start van de 11 TH seizoen.

Enkele van de te maken wijzigingen hebben zo'n grote impact dat ze teams kunnen helpen die niet eens worden beschouwd als condenders winnen kampioenschappen. Deze vijf veranderingen zijn de grootste veranderingen in de NA-selectie.

De eerste verandering is dat van Eric "Licorice" Ritchie. Hij is verhuisd van Cloud9 naar FlyQuest. Deze zet komt als een schok voor velen omdat Cloud9 consequent de play-offs voor elk jaar heeft gemaakt, wat Licorice in het team staat. Hij hoopt de organisatie te helpen zijn tweede LCS-finale te bereiken.

Vervolgens hebben we Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen, die teams van Flyquest naar Team Liquid heeft veranderd. De Dane veranderde de organisatie die hij vertegenwoordigde vanwege hem was niet een fan van het idee om naast rookies te spelen. Hij trad toe tot de teamvloeistof, wiens leden meer dan 30 jaar LCS-ervaring delen.

LUKA "PERKZ" Perkovic is verhuisd van G2 naar Cloud9. Perkz verlaten G2 heeft een ernstige impact op de EU. Zijn toetredende aan de NA-kant geeft cloud9 de best mogelijke kans om een ​​overwinning te beveiligen bij werelden. Perkz wordt beschouwd als de beste mid laner in de geschiedenis, en zijn acquisitie is absoluut een belangrijke verandering die moet worden ondernomen.

De volgende verandering is die van Heo "Huni" Seung-Hoon. De Korea is toegetreden tot een van de meest waardevolle organisaties van NA, TSM. Hij is een ongelooflijke toplaner, en als hij de taalbarrière met zijn teamgenoten overtreft, worden ze serieuze kanshebbers voor een kampioenschap.

Ten slotte hebben we de stap van Søren "Bjergsen" Bjerg. Hij komt uit met pensioen om de hoofdcoach van TSM te zijn. Bjergsen droeg TSM naar zeven kampioenschappen bijna in zijn geleverd, en elke organisatie zou zijn expertise verwelkomen.

Dit zijn enkele van de meest impactvolle wijzigingen in de NaLCS-soeras. We kijken er naar uit om te zien hoe deze veranderingen hun respectieve organisaties beïnvloeden en hopelijk resulteren in sommige overwinningen voor de franchises.